• No Products in the Cart

Dark Cottagecore outfits

Ik weet helemaal niet eens of jullie wel op “fashion advice” van mij zitten te wachten. Maar ik heb veel te veel plezier in het maken van dit soort collages. Dus ik ga er gewoon lekker mee door haha. Deze keer heb ik 3 Dark Cottagecore Outfits voor jullie (en mij) samengesteld. Ideaal voor de koude lentedagen én ook super geschikt voor de herfst.


Zelf ben ik echt gék op de Cottagecore trend. Slow living, genieten van de natuur, natuurlijke materialen en kleuren, rustige hobbies. Maar veel Cottagecore fashion is mij net iets te licht, fleurig en prinsesserig. Van mij mag het wel wat donkerder, een beetje een mix tussen Dark Academia en Cottagecore. Daarom noem ik het zelf Dark Cottagecore outfits, want ook de term Hobbitcore past er wat mij betreft niet helemaal bij.

Hieronder zie je 3 outfits die ik draag deze lente. De kledingstukken zijn niet exact hetzelfde als de mijne want ik doe vaak járen met mijn kleding. Het meeste van mijn kleding is dus niet meer verkrijgbaar. Maar deze outfits zijn qua kleuren, materialen en sfeer wel hetzelfde.

Door op de linkjes onder de afbeelding te klikken ga je direct naar de producten toe.
Een deel van deze linkjes zijn affiliate, wat dat is lees je HIER.


Cottagecore x Light Academia outfit

Grote, zwarte haarstrikBeige gebreid vestZwarte midi jurkKetting maan & ster goudBeige brilRieten schoudertasjeApothekers kaars Orange Zest & BergamotWoodwick Solar YlangKeramieken kan beigeBruine veterlaarsjes


Dark Cottagecore outfit

Groene midi-jurk met pofmouwenZwarte fedora hoedBloemenketting met madeliefZwarte plaid print rugzakYankee Candle Afternoon EscapeZwarte boots GuessZwart/bruine mok


Hobbitcore x Cottagecore outfit

Groene handschepHandhark groenZwarte top met knopenGrof gebreid donkergrijs vestStro hoedZilveren ketting met groene klavertjes hangerSchoudertas gevlochten rietLange, roodbruine rokWilgen picknick mandResin bloemen armbandGrijsgroene mokVellutier Havana Cafe kaarsKleine groene gieterWildplukken boekZwart leer & kurk sandalen


Besluit je iets te shoppen bij The Founded (hiervoor Bestseller.com) vergeet dan niet code DEAL20 te gebruiken voor 20% korting!

Welk van deze 3 outfits zou jij dragen als je er eentje mocht kiezen?

13 March 2021
17 March 2021

RELATED POSTS

Leave a Reply