Creepy Labels printable - Halloween Flessen DIY - Oktoberdots

Creepy Labels printable

Over 4 dagen is het gewoon al Halloween! Heb je last-minute toch nog zin om iets aan decoratie te doen zonder dat het te veel tijd en geld kost? Dan is deze Creepy Labels printable echt wat voor jou.


Het enige dat je voor deze simpele maar stijlvolle DIY met Creepy Labels printable nodig hebt is:

  • Een paar lege oude flessen
  • Printer voor de printable
  • Snijmat en mesje of een schaar
  • Dubbelzijdig plakband of lijm
  • Eventueel kaarsen

Zoals je ziet is deze DIY echt onwijs simpel! Trek wat oude flessen uit je bak met oud glas, bijvoorbeeld wijnflessen of lege prosecco flessen.

Kleinere flesjes kan ook maar dan moet je de printable wat kleiner uitprinten. Hoe je dat doet kan Google je vertellen!


Printable

Download en print de printable in de kleuren die jij wilt. Allebei de kleuren printables hebben 2 pagina’s met Creepy labels.

Creepy Flessen Labels Printable Wit
Creepy Flessen Labels Printable Zwart


Knip of snijd de labels nu netjes uit en plak ze op de schoongemaakte, vetvrije flessen.

Je kunt de flessen met Creepy Halloween labels zo weg zetten met een dop of kurk bovenop zodat het lijkt alsof er echt nog wat in zit. Maar je kunt ze ook net als ik gebruiken om kaarsen in te zetten.

Verwarm de bovenkant van de flessenhals boven een vlammetje en duw/draai de kaarsen voorzichtig bovenin. Zo blijven ze netjes rechtop staan!

Als je wilt kun je met een (zwarte) kaars nog wat kaarsvet over de fles druppelen voor een extra creepy effect. En dat was het!


Oktoberdots Creepy Labels printable Halloween flessen DIY

Heb je deze Creepy Halloween flessen gemaakt met de printable van mijn blogpost? Stuur me dan alsjeblieft het resultaat! Je kunt een mailtje sturen naar babet@oktoberdots.com of tag me op Instagram: @Oktoberdots

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Creepy Labels printable
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.