• No Products in the Cart

Cottonball lights

Oktoberdots cottonball lights groen

Als je wel eens foto’s hebt gezien van mijn werkkamer dan is je misschien wel opgevallen dat daar een slinger met cottonball lights hangt in verschillende roodtinten. Die hangt daar al 7 jaar, dus het was tijd voor iets nieuws!


Jarenlang was rood mijn absolute lievelingskleur, maar de laatste jaren is dat steeds meer verschoven naar groen. Daarom heb ik de afgelopen tijd veel rode producten uit mijn werkkamer verwijderd. De laatste rode accessoire die nog te vinden was, was mijn lichtslinger met ballen in knalrood en bordeauxrood.

Gelukkig zijn deze cottonballs super makkelijk te vervangen. Dus ik koos op CottonballLights.com een flink aantal nieuwe ballen uit om ook mijn verlichting een update te geven.

Ik kwam er achter dat ik zelfs nog een kale lichtslinger had liggen, dus ook daar heb ik nieuwe ballen voor uitgezocht! Zelf vind ik slingers met 4 of 5 verschillende kleuren cotton balls het mooiste.


Voor de slinger in mijn werkkamer:

* Deze komt het meest in de buurt van de kleur die ik heb, ik heb een aantal ballen van de “oude” slinger hergebruikt en de exacte kleur kon ik niet meer vinden op de website


Het resultaat!

En dit is het resultaat van mijn nieuwe Cottonball Light slinger! Sleep de pijltjes op de foto naar links om het eindresultaat te zien. Ik ben er zelf echt heel blij mee!

En hieronder zie je hoe de slinger eruit ziet als hij aan staat. Mooie warme kleuren en nog steeds natuurlijk.

De rode ballen heb ik uiteraard gewoon bewaard, leuk om met kerst bijvoorbeeld weer een beetje af te wisselen. Mijn nieuwe cottonballs werden geleverd in een fijne, hersluitbare zak, dus daar bewaar ik nu de oude in.


De Cottonball lights slinger in de slaapkamer

Voor deze verlichting heb ik voor wat lichtere kleuren gekozen omdat ons bed al behoorlijk donker is, wat frissere kleurtjes vond ik wel leuk als contrast.


Sleep de pijltjes op de foto hieronder om het verschil te zien tussen de lampjes wanneer ze uit of aan staan.


Ik ben helemaal blij met deze opfrissing! Overigens heb ik ook meteen wat toffe kleurtjes besteld voor Halloween (ja, nu al), maar die laat ik jullie tegen die tijd pas zien.


Niet alleen lichtslingers

Wist je trouwens dat Cottonball Lights nog veel meer super gave producten heeft? Ik word helemaal hebberig als ik op de website kijk. Wacht dacht je bijvoorbeeld van een boekenlamp (hebben!!), een super grote cottonball light lamp of zo’n gaaf bord met letters?


Voor welke kleuren zou jij gaan als je een slinger kon samenstellen?
Ik ben heel benieuwd naar jouw favoriete combo!


Deze blogpost bevat affiliate links, als jij iets koopt via deze blogpost krijg ik daar een klein percentage van, jij betaalt niets extra!

19 februari 2021

RELATED POSTS

Geef een reactie

X