Cottagecore x Light Academia outfit - Oktoberdots

Cottagecore x Light Academia outfit

Ik weet helemaal niet eens of jullie wel op “fashion advice” van mij zitten te wachten. Maar ik heb veel te veel plezier in het maken van dit soort collages. Dus ik ga er gewoon lekker mee door haha. Deze keer heb ik een Cottagecore x Light Academia outfit voor jullie (en mij) samengesteld. Ideaal voor de koude lentedagen én ook super geschikt voor de herfst.


Zelf ben ik echt gék op de Cottagecore trend. Slow living, genieten van de natuur, natuurlijke materialen en kleuren, rustige hobbies. Maar veel Cottagecore fashion is mij net iets te licht, fleurig en prinsesserig. Van mij mag het wel wat donkerder, een beetje een mix tussen Light Academia en Cottagecore. Daarom noem ik het zelf Dark Cottagecore outfits, want ook de term Hobbitcore past er wat mij betreft niet helemaal bij.

Hieronder zie je een van m’n favo outfits die ik draag deze lente. De kledingstukken zijn niet exact hetzelfde als de mijne want ik doe vaak járen met mijn kleding. Het meeste van mijn kleding is dus niet meer verkrijgbaar. Maar deze outfits zijn qua kleuren, materialen en sfeer wel hetzelfde.

Door op de linkjes onder de afbeelding te klikken ga je direct naar de producten toe.
Een deel van deze linkjes zijn affiliate, wat dat is lees je HIER.


Cottagecore x Light Academia outfit

De Cottagecore x Light Academia outfit bestaat qua kleding uit het volgende:

De accessoires die ik bij deze look gekozen heb zijn:


Fashion voorraad

Op het moment dat ik deze blog schrijf zijn alle artikelen nog op voorraad, helaas kan dat heel snel veranderen. Zie je iets dat je leuk vindt? Wacht dan alsjeblieft niet te lang, als het uitverkocht is kan ik daar jammer genoeg niets aan veranderen.


Door op de linkjes in deze blogpost te klikken ga je direct naar de producten toe.
Een deel van deze linkjes zijn affiliate, dit houdt in dat ik een klein percentage krijg van het aankoop bedrag wanneer jij wat via mijn link koopt. Jij betaalt hier niets extra voor! Wil je meer weten? Klik dan HIER.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Cottagecore x Light Academia outfit
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.