Cottagecore x Gothcore outfit - Oktoberdots

Cottagecore x Gothcore outfit

Ik weet helemaal niet eens of jullie wel op “fashion advice” van mij zitten te wachten. Maar ik heb veel te veel plezier in het maken van dit soort collages. Dus ik ga er gewoon lekker mee door haha. Deze keer heb ik 3 Dark Cottagecore Outfits voor jullie (en mij) samengesteld. Ideaal voor de koude lentedagen én ook super geschikt voor de herfst.


Zelf ben ik echt gék op de Cottagecore trend. Slow living, genieten van de natuur, natuurlijke materialen en kleuren, rustige hobbies. Maar veel Cottagecore fashion is mij net iets te licht, fleurig en prinsesserig. Van mij mag het wel wat donkerder, een beetje een mix tussen Gothcore en Cottagecore. Daarom noem ik het zelf Dark Cottagecore outfits.

Hieronder zie je de eerste van de outfits die ik draag deze lente. De kledingstukken zijn niet exact hetzelfde als de mijne want ik doe vaak járen met mijn kleding. Het meeste van mijn kleding is dus niet meer verkrijgbaar. Maar deze outfits zijn qua kleuren, materialen en sfeer wel hetzelfde.


Cottagecore x Gothcore outfit

De Gebreide jurk Soft Grunge outfit bestaat qua kleding uit het volgende:

De accessoires die ik bij deze look gekozen heb zijn:


FASHION VOORRAAD

Op het moment dat ik deze blog schrijf zijn alle artikelen nog op voorraad, helaas kan dat heel snel veranderen. Zie je iets dat je leuk vindt? Wacht dan alsjeblieft niet te lang, als het uitverkocht is kan ik daar jammer genoeg niets aan veranderen.


Door op de linkjes in deze blogpost te klikken ga je direct naar de producten toe.
Een deel van deze linkjes zijn affiliate, dit houdt in dat ik een klein percentage krijg van het aankoop bedrag wanneer jij wat via mijn link koopt. Jij betaalt hier niets extra voor! Wil je meer weten? Klik dan HIER.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Cottagecore x Gothcore outfit
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.