• No Products in the Cart

Cottagecore Reading Nook

Oktoberdots-Interieur-collage-Cottagecore-reading-nook

Tijd voor een nieuwe categorie! Doordat ik weinig de deur uit ga is het op fashion gebied een beetje rustig. Maar omdat we allemaal zo veel thuis zijn is het juist wél weer heel erg fijn om met je huis bezig te zijn. Daarom deel ik de komende tijd regelmatig een collage met wat mij betreft de leukste producten voor een heerlijk leeshoekje in huis. Deze keer een Cottagecore Reading Nook.


Een Cottagecore Reading nook, oftewel een heerlijk hoekje om je terug te trekken met een goed boek of podcast in Cottagecore stijl. Landelijk met veel natuurtinten in lichte kleuren zoals lichtgeel en groen. Droogbloemen, vlinders, planten en natuurlijke materialen horen helemaal thuis in deze stijl. Hieronder zie je mijn ideale Cottagecore Reading Nook met een fijne grote stoel en fantastische accessoires. Alles staat onder de afbeelding gelinkt!


Oktoberdots Cottagecore Reading Nook


Zie jij jezelf al heerlijk wegkruipen met een goed boek hier? Ik in elk geval wel! Door op de linkjes hierboven te klikken ga je direct naar de producten toe. Deze blogpost is niet gesponsord, maar bevat wel een aantal affiliate links. Als jij iets koopt via deze blogpost krijg ik daar een klein percentage van, jij betaalt niets extra!


Heb jij nu een favoriete stijl waarin je heel graag een leeshoekjes, slaapkamer, eetkamer of zithoek zou willen zien?
Laat het me vooral weten in de comments hieronder!

4 June 2021

RELATED POSTS

Leave a Reply