Cosy slaapkamer Calmzy Hoofdkussen - Oktoberdots

Cosy slaapkamer Calmzy Hoofdkussen

Bij een cosy lifestyle hoort natuurlijk ook een heerlijk cosy slaapkamer! En daar hoort fijn beddengoed natuurlijk zeker bij. De afgelopen maand heb ik een Calmzy hoofdkussen mogen testen. Mijn eerlijke mening lees je in deze blogpost!


Wat is er zo speciaal aan een Calmzy Hoofdkussen?

De hoofdkussens van Calmzy zijn naar jouw wens samen te stellen. Je hebt een box hoes (dus met stompe kanten) waar onder- en bovenin een kussen verwerkt zijn. Daarnaast heb je nog 3 losse vullingen waarmee je jouw hoofdkussen precies naar wens kunt vullen. Slaap jij graag met een dun kussen omdat je op je rug ligt? Gebruik dan 1 vulling. Lig je, net als ik, op je zij? Gebruik dan alle vullingen voor een heerlijk dik en fluffy kussen!

Precies weten wat alle voordelen van een Calmzy kussen zijn? Lees er alles over op Slaapwijsheid!
Op deze website vind je echt heel veel informatie over de beste slaap.


Calmzy Hoofdkussen review

De afgelopen maand heb ik dus dit kussen mogen testen, mijn oude kussen was namelijk echt al een tijdje toe aan vervanging. Het vullen van het kussen was zo gedaan. Netjes de 3 vullingen opstapelen en in de hoes ritsen.

Het was heerlijk om op zo’n fris, dik kussen te liggen na mijn oude exemplaar haha, wat een verschil! Ook ben ik echt een fan van het feit dat het een box-kussen is. De randen lopen dus niet af in een punt maar zijn recht. Hierdoor zit je niet met dunne randjes aan je hoofdkussen waar bijna geen vulling in zit, fantastisch!


Oktoberdots Cosy slaapkamer calmzy hoofdkussen close-up rits

Een minpuntje aan het hoofdkussen vond ik de rits. Er zit een vrij grote hanger aan de rits en deze zit ook nog eens precies in het midden op het lange stuk, dus als je je kussen omdraait kan deze in je nek zitten. Het had mij een betere keuze geleken om de rits aan de zijkant te doen. Maar met een extra kussensloop om je kussen voel je er gelukkig nauwelijks meer iets van.

En dan de vraag.. is ie stevig genoeg? Ja! Ik vond van wel. Ben je een memory foam kussen gewend dan is dit kussen waarschijnlijk niet stevig genoeg voor je. Maar heb je een “gewoon” hoofdkussen met polyester vulling dan is een Calmzy hoofdkussen waarschijnlijk een heel goede vervanging!

Doordat het verschillende lagen zijn in een hoes verschuift de vulling niet tijdens het slapen waardoor je hoofd goed ondersteund blijft. En het kussen blijft verrassend koel. Normaal draai ik mijn kussen heel vaak in mijn slaap om op de koele kant te liggen, maar daar heb ik bij dit hoofdkussen veel minder behoefte aan.

Mijn review van dit kussen is dus ook erg positief! Ik blijf ‘m zeker gebruiken en het liefst zou ik ‘m ook meenemen op vakantie morgen, maar helaas. Dan heb ik in elk geval echt het lekkerste bedje om naar uit te kijken als ik terug kom.


Dit hoofdkussen heb ik gekregen om te testen en er een blogpost over te schrijven. Alle teksten en meningen in deze blogpost zijn volledig van mijzelf, ik heb geen geld gekregen om een positieve review te schrijven. Ik ben echt zelf heel blij met dit hoofdkussen, maar houd er rekening mee dat dit mijn persoonlijke mening is. Jouw beleving van dit kussen kan dus anders zijn, ieders wensen en ook ieders lichaam zijn verschillend.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Cosy slaapkamer Calmzy Hoofdkussen
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.