Cosy Christmas Candles - De lekkerste kerst geurkaarsen - Oktoberdots

Cosy Christmas Candles

Daar ben ik weer met een lijstje kaarsen. Deze keer in het thema “Cosy Christmas Candles”. Kaarsen die zo lekker ruiken dat ze je meteen aan kerst doen denken. En ook niet geheel onbelangrijk: ze zien er fantastisch uit!


Na het succes van de Herfstkaarsen blogpost vond ik het een goed idee om ook een Cosy Christmas Candles blogpost te maken. Dus in plaats van herfstige geuren vind je deze keer alleen maar Kerstige en Winterse kaarsen in dit overzichtje.

Helaas was mijn budget voor kaarsen al redelijk op dit jaar. En toen kreeg ik ineens een berichtje van mijn lievelings winkel in Breda: Candles & Cards. Of ik het leuk vond om wat kaarsen uit te komen zoeken in hun winkel voor op mijn blog. Dus deze blogpost is deels gesponsord. De twee grote Yankee Candles die je hieronder te zien krijgt heb ik namelijk gratis gekregen, maar de rest van de kaarsen heb ik gewoon zelf gekocht!


Yankee Christmas Candles

Laten we beginnen met Yankee Candles. Waarschijnlijk ken je deze wel, het zijn ontzettend fijne kaarsen die goed branden en heerlijk ruiken. Dit kerst-seizoen heb ik gekozen voor 2 middelgrote kaarsen en 3 kleintjes.

Cosy Christmas Candles yankee kerstkaarsen

Hierboven zie je de middelgrote kaarsen in de geuren: Christmas Cookie en Frosty Gingerbread

Cosy Christmas Candles kleine yankee candles

En dit zijn mijn kleine kaarsjes in de geuren: Holiday Hearth, Warm & Cosy en Christmas Morning Punch

Maar natuurlijk is dit lang niet alles dat Yankee Candle in de collectie heeft voor kerst en winter! Er zijn nog zo veel meer heerlijke geuren verkrijgbaar in verschillende maten. Het is maar net waar je van houdt natuurlijk.


Meer Yankee Candles kerstgeuren

Natuurlijk kun je elk geurtje branden dat je zelf lekker vindt met de kerstdagen, maar deze kaarsen doen denken aan de traditionele kerstdagen. Warm, kruidig en gezellig. Maar er zitten ook een paar frisse geuren tussen!


Yankee Candle Winter kaarsen

Deze Yankee candles van Candles & Cards Breda ruiken wat minder kruidig, maar nog steeds heerlijk warm en winters.


Woodwick Kerst Kaarsen

En dan de WoodWick kerst kaarsen. Deze kaarsen ruiken niet alleen fantastisch, ze knetteren ook nog eens ontzettend gezellig wanneer je ze brand. Net alsof het een haardvuurtje is. Wat mij betreft draagt dit nóg meer bij aan de kerstsfeer!

Maar kijk ook hoe mooi de kaarsen eruit zien in het zandlopervormige glas! Zeker de “Trilogy Candles” zijn echt geweldig om te zien én te ruiken.

Cosy Christmas Candles woodwick kerstgeuren

Hierboven zie je mijn 2 Cosy Christmas Candles voor dit jaar: Cinnamon Chai (mijn lievelings!) en de prachtige Winter Garland kaars.

De Cinnamon Chai kaars van WoodWick is trouwens heel december de kaars van de maand en dus extra voordelig geprijsd! Je krijgt maar liefst 25% korting op deze geur, dus een goed moment om mijn lievelingskaars eens uit te proberen.


Meer Winter & Kerst kaarsen van WoodWick


Dat waren mijn aanbevelingen voor kerst kaarsen met dank aan Candles & Cards! Zat er wat voor je tussen? Als je maar één cadeautje voor jezelf wil kopen, doe me dan alsjeblieft een plezier en ga voor de Cinnamon Chai kaars van WoodWick. Deze is zo ontzettend goed! En dat geknetter is mega gezellig.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Cosy Christmas Candles
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.