• No Products in the Cart

Comfy & Cosy

Oktoberdots Comfy & Cosy 4

Het is al weer even geleden dus ik vond het tijd voor een volgende Comfy & Cosy blogpost! Ik heb weer een aantal toffe items voor jullie verzameld voor in huis, om te doen of om te dragen. Allemaal dingen waar ik de afgelopen tijd vrolijk van werd!


Wat is Comfy & Cosy?

Comfy & Cosy is een terugkerende categorie op mijn blog. Eigenlijk is het gewoon een vergaarbak van fijne dingen. Het zal dan ook elke keer verschillen wat je er in terugvindt. Van fashion tot interieur en nog veel meer. Maar dit zijn de dingen waar ik afgelopen weken blij van werd. En hopelijk worden jullie er ook vrolijk van!


Paddenstoel (cocktail) glas

Hoe gaaf is dit glas in de vorm van een paddenstoel?! Ik MOEST het gewoon hebben toen ik het zag. Perfect voor cocktails, mocktails of de lekkerste (ijs)koffies.


Houten paddenstoelen

Aangezien ik de laatste tijd (of eigenlijk al best wel lang) helemaal into paddenstoelen ben kon ik deze super leuke houten paddenstoelen niet weerstaan. Ik weet nog niet of ik ze ga verven, beitsen of zo laat maar je kunt er alle kanten mee op.


Klein apothekers kastje

Wat jaren terug had ik van 2 IKEA moppe kastjes een klein ladekastje op pootjes gemaakt. En met mijn werkkamer makeover heeft ook dit kastje een upgrade gekregen. Geschilderd in de kleur van mijn meubels met super toffe apothekerskast greepjes voor een vintage vibe.


The Haunting Season

Één van de beste verzamelverhalen die ik in lange tijd heb gelezen. Alle verhalen in dit boek passen ontzettend goed bij elkaar. Ze zijn griezelig en spookachtig en onwijs goed geschreven. Ik zou van elke auteur in dit boek wel meer willen lezen. Perfecte verhalen voor de donkere maanden, of dat nou herfst of winter is!


Disco paddenstoelen

Om in de paddenstoelen-sfeer te blijven vond ik ook deze discobal paddenstoelen ontzettend gaaf! Ze zijn aan de prijzige kant dus ik wil proberen ze zelf te maken binnenkort, maar voor wie dat niet wilt is hier een linkje naar de mooiste versies die ik heb kunnen vinden!


Dat was het, de vierde Comfy & Cosy post! Het is maar een klein lijstje deze keer, de afgelopen maanden heb ik niet zo veel geshopt en eigenlijk ook niet heel veel gemaakt. Hopelijk vond je het toch leuk en heb je misschien zelfs wel iets gespot dat je zelf graag zou willen doen of hebben.

1 februari 2023
14 februari 2023

RELATED POSTS

Geef een reactie

X