Comfy & Cosy - Oktoberdots

Comfy & Cosy

Tijd voor een volgende Comfy & Cosy blogpost! Ik heb weer een flink aantal fijne items voor jullie verzameld voor in huis, om te doen of om te dragen. Allemaal natuurlijk perfect voor het najaar dat inmiddels toch echt is begonnen.


Wat is Comfy & Cosy?

Comfy & Cosy is een terugkerende categorie op mijn blog. Eigenlijk is het gewoon een vergaarbak van fijne dingen. Het zal dan ook elke keer verschillen wat je er in terugvindt. Van fashion tot interieur en nog veel meer. Maar dit zijn de dingen waar ik afgelopen weken blij van werd. En hopelijk worden jullie er ook vrolijk van!


Crock-Pot

Nu het eindelijk wat kouder wordt het is tijd om mijn Crock-pot weer tevoorschijn te halen. Perfect om de heerlijkste soepen, stoofpotten, curries en zelfs zoete desserts mee te maken! Je zag ‘m misschien afgelopen week al voorbij komen op Instagram en dat zal de komende tijd nog veel vaker gebeuren!


Pumpkin Praline kaars

Als je mij op Instagram volgt dan heb je inmiddels vast wel door dat dit mijn favoriete kaars van het moment is. De WoodWick Pumpkin Praline kaars ruikt fantastisch. Kruidig en warm maar niet té zoet. En daarnaast klinkt ie ook nog eens naar een haardvuur als ie aangestoken is!


Zwart-wit oversized trui

Deze oversized trui van H&M is mijn nieuwe favoriete trui! Hij staat op de website als jurk, maar dat is het bij mij absoluut niet. Het is meer gewoon een lekker lange trui.


Mokken-boom

Heb jij ook zo veel toffe (herfst) mokken die je eigenlijk liever niet opbergt in een lade? Dat probleem had ik in elk geval wel. Tot ik deze super toffe mokken-boom kocht. Een mokken standaard om je 4 favoriete mokken aan te hangen.


Keukenrekje

Nog meer ruimte nodig? Ik in elk geval wel. Dus kocht ik dit keukenrekje om wat extra potjes en mijn favoriete theepot op te kunnen zetten. Op deze manier maak je makkelijk een sfeervol hoekje in je keuken.


Lonten-set

Wie veel kaarsen brandt houdt veel restjes over. En met al die restjes kun je na een tijdje weer een compleet nieuwe kaars maken! In deze blogpost leg ik je uit hoe. Weet je al hoe? Dan heb je alleen nog een lonten set nodig. Deze komt in 3 maken en heeft een handige houder waardoor je lont netjes middenin je kaars blijft tijdens het stollen.


Cackle!

Een ideaal boek voor oktober!

  1. Ten eerste, kijk die kaft, dat was wat me meteen aansprak.
  2. Ten tweede gaat het verhaal over een jonge vrouw die vanuit de stad naar een klein dorpje verhuist en daar iemand leert kennen die in een landhuis midden in de bossen woont waar vreemde dingen lijken te gebeuren..
  3. Ten derde, dit boek kost nu maar €6,62!!

Oktoberdots Natuurhuisje bij Enschede

Vakantiehuisje in de natuur

Zoals inmiddels al een paar jaar een traditie bij ons is hebben we ook deze herfst weer een fantastisch natuurhuisje gehuurd. In de buurt van Enschede vind je deze geweldige omgebouwde boerenschuur met mega veel karakter.


Lichtgevende spookjes

Om alvast een beetje in de Halloween sfeer te komen heb ik wat leuke dingen gekocht bij Flying Tiger. Waaronder deze super toffe lichtgevende spookjes. Ze zijn gemaakt van keramiek, dus niet van plastic en gaan met een knopje op de onderkant aan en uit.


Dat was het, de derde Comfy & Cosy post! Voor mij een ideale manier om leuke dingen met jullie te delen zonder alles een compleet eigen blogpost te geven. Hopelijk vond je het leuk en heb je misschien zelfs wel iets gespot dat je zelf graag zou willen doen of hebben.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Comfy & Cosy
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.