Comfy & Cosy - Oktoberdots

Comfy & Cosy

Begin dit jaar deelde ik een post met jullie met mijn favoriete items van dat moment onder het thema “Friday Favourites“. Het was de bedoeling dat dat een vaste rubriek zou worden, maar het is bij één post gebleven. Dus tijd om het thema nieuw leven in te blazen met een nieuwe naam: Comfy & Cosy.


Wat is Comfy & Cosy?

Eigenlijk is deze Comfy & Cosy blogpost gewoon een vergaarbak van fijn dingen. Het zal dan ook elke keer verschillen wat je er in terugvindt. Van fashion tot interieur en nog veel meer. Maar dit zijn de dingen waar ik afgelopen weken blij van werd. En hopelijk worden jullie er ook vrolijk van!


Comfy & Cosy Oversized Sweatshirts

Ik ben zelf echt ontzettend fan van comfortabele, oversized kleding. De crop-tops van afgelopen jaren zijn echt niet mijn ding. Maar groot, groter, grootste truien en shirts zeker wel. Deze sweatshirts van Bershka zijn heerlijk groot om fijn in weg te kruipen en ook nog eens mega zacht.

Het sweatshirt is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren waaronder grijs, zwart en deze fantastische pumpkin spice/caramel kleur!


Oktoberdots Comfy & Cosy 2 - Rae Dunn mok

Rae Dunn mok

Waar ik ook heel erg van kan genieten is een gigantische kop thee. Deze mok die ik heb gekregen van Blue Monday Coffee & Candy is daar ideaal voor. Deze Rae Dunn herfst-mok is echt heel groot en natuurlijk wil het oog ook wat.


Oktoberdots Comfy & Cosy 2 - rib legging

Ribstof Legging

Ik heb ‘m al vaker gedeeld maar ik ben ZO blij dat het legging-seizoen er eindelijk weer aan komt dat ik graag mijn lievelings-legging nog een keer deel. Deze legging van een heel fijne ribstof zit echt onwijs lekker en heeft kontzakken!! Ik heb er zelf op het moment 2 en misschien koop ik er nog wel eentje bij.


Oktoberdots Comfy & Cosy 2 - sfeerhaard

Cosy Bio Ethanol Sfeerhaard

De zomer is niet mijn favoriete seizoen. Maar lekker lang buiten in de tuin kunnen zitten is dat iets waar ik wél heel erg van geniet. Voor wat extra sfeer doen wij in de tuin graag onze sfeerhaard aan. Wat extra licht en warmte is extra comfy & cosy!


oktoberdots cosy & comfy tshirt oranje

Pompoen-oranje t-shirt

Wat mij betreft het perfecte pompoen-oranje t-shirt! Ik heb al meerdere shirts in dit model en het zit heerlijk. Zowel qua fitting als qua stof is dit shirt echt heerlijk!


Oktoberdots Comfy & Cosy 2 - bolchrysant

Bolchrysanten!

Ze zijn extra vroeg dit jaar, de bol chrysanten! Vorige week shopte ik een oranje en een bordeaux rood exemplaar bij Intratuin Breda. Het ultieme teken dat de herfst er echt aan zit te komen wat mij betreft.


Super zachte comfy spijkerbroek

In de zomer moet je mij echt niet vragen om een spijkerbroek aan te trekken. Veel te warm en meestal vind ik spijkerstof veel te stug. Maar deze distressed skinny jeans van Bonprix is ideaal voor het najaar en van een meeeega lekker stofje gemaakt. Heerlijk soepel en zacht. Oh, en heel betaalbaar!


VR gamen Breda

VR gamen in Breda

Ben je ooit wel eens gaan VR gamen? Als je ook nog maar een heel klein beetje interesse hebt in games kan ik het echt aanbevelen! Ik vond het zo ontzettend vet om te doen! Samen met mijn man heb ik een uurtje Multiplayer games gedaan bij VR World in Breda en ik kan niet wachten om nog een keer te gaan.


Geruite sjaal

De tijd van comfy & cosy kleding komt er weer aan. Helaas heb ik het altijd heel snel warm, dus een jas komt bij mij vaak in december pas uit de kast. Tot die tijd vind ik het heerlijk om ‘s avonds of op koelere dagen een sjaal om te slaan. Dit geruite exemplaar is echt een musthave!

Deze sjaal (en alles bij The Founded) shop je nu met 25% korting met code: AUGTF25


Dat was het, de tweede Comfy & Cosy post! Voor mij een ideale manier om leuke dingen met jullie te delen zonder alles een compleet eigen blogpost te geven. Hopelijk vond je het leuk en heb je misschien zelfs wel iets gespot dat je zelf graag zou willen doen of hebben.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

1 Comment

  1. Janine Ververs schreef:

    Superleuk om te lezen en veel herkenbare spullen (die ik al heb of nog wil) maar het allerleukste; de herfstsfeer, de coziness, de kleuren… alles straalt ‘herfst’ uit!!!

Geef een reactie

Comfy & Cosy
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.
%d