Comfy & Cosy - Fashion, interieur, DIY & vakantie - Oktoberdots

Comfy & Cosy

Tijd voor iets nieuws! Regelmatig word ik heel blij van diverse dingen. Maar om nou een hele blogpost over spaarpotten te schrijven gaat dan weer zo ver. Daarom deel ik vanaf nu regelmatig Comfy & Cosy! Een blogpost met een aantal dingen waar ik de afgelopen tijd blij van werd. Dat kan van alles zijn, van nieuwe schoenen tot boeken en homedecor.


Wat is Comfy & Cosy?

Eigenlijk is deze Comfy & Cosy blogpost gewoon een vergaarbak van blije dingen. Het zal dan ook elke keer verschillen wat je er in terugvindt. Maar dit zijn de dingen waar ik afgelopen weken blij van werd. En hopelijk worden jullie er ook vrolijk van!


Friday Favourites houten paddenstoel spaarpot

Paddenstoel spaarpot

Ja, ik gebruik nog een ouderwetse spaarpot. Ideaal vind ik het. Er gaat voornamelijk geld in dat ik heb gekregen voor bijvoorbeeld verjaardagen en de opbrengsten van spullen die ik tweedehands verkoop. Mijn oude spaarpot was ik al een tijdje beu en toen kwam ik dit geweldige exemplaar tegen op Etsy!

Shop de houten paddenstoel spaarpot >


Oktoberdots Maan & sterren Vans

Vans met Sterren & manen

Waar ik ook nog elke keer heel blij van word is mijn paar Vans dat ik versierd heb met sterren en manen. Het was nog een tijdje een work-in-progress want er lieten steeds stukjes los die ik door de vorm van de schoenen niet goed had vastgestreken. Maar ze lijken nu toch echt helemaal af te zijn!

Maak je eigen canvas schoenen met opdruk >


Friday Favourites Tate James boeken

De boeken van Tate James

Soms kom je zomaar ineens een auteur tegen die de perfecte boeken schrijft.. Mij overkwam het afgelopen maand toen ik voor het eerst een boek oppakte van de auteur Tate James (🔥🔥🔥warning!). Ze zijn ontzettend goed geschreven toen ze schreef dat niet elke vrouw babies krijgen als haar eigen happy-end zag was ik helemaal verkocht!

Lees de boeken van Tate James >


Manen & Sterren sokken

Of ik een beetje obsessed ben met manen en sterren? Misschien!

Deze super toffe sokken met gouden manen en sterren kreeg ik van meerdere mensen doorgestuurd op Instagram (wat kennen jullie mij toch goed!). En ik kon ze gewoon niet weerstaan.

Shop manen & sterren sokken >


Vakantie naar Turkije

Hopelijk is het in mei eindelijk zo ver! Na 2 jaar uitstellen gaan we in mei hopelijk met het hele gezin + aanhang het huwelijksjubileum van mijn ouders vieren. En hoe! Op een prachtig ultra all-inclusive resort in Turkije. Kom maar op met die cocktails en palmbomen!

Neem een kijkje in het fantastische resort >


Leren schieten

Ook in maart ga ik iets heel tofs doen! Samen met een vriendin die de dag na mij jarig is gaan we kijken of we met een (luchtdruk) pistool overweg kunnen. Schieten stond al een hele tijd op mijn bucketlist. Dus toen ik deze gave actie tegenkwam op Social Deals hoefde ik niet na te denken. Ik ben super benieuwd hoe het is.

Leer schieten met instructies >


Zwarte stoffen aktetas

Even terug naar materiële zaken. Mijn oude tas die ik voor werk gebruikte was na 8 jaar intensief gebruik helemaal versleten. Het was dus tijd voor een nieuwe! Er moesten natuurlijk A4 papier in passen, hij moest meerdere vakken hebben zodat ik ook m’n sleutels, telefoon en agenda goed kon opbergen en hij mocht niet te zwaar zijn. Deze super stoere zwarte aktetas van canvas tikt al deze vakjes aan!

Shop de stoere zwarte aktetas >


Friday Favourites verjaardag aftekalender

Verjaardag aftelkalender

Dit is het tweede jaar dat ik van een kerst adventskalender een verjaardag aftelkalender heb gemaakt en ik kan het echt iedereen aanraden! Koop een (kaarsen) adventskalender in de uitverkoop, geef deze een make-over en tel 24 dagen af tot een speciale gelegenheid.

De exacte die ik heb gebruikt is uitverkocht, maar dit is degene die ik vorig jaar heb gebruikt:

Shop de Yankee Advent Wreath >


Dat was het, de eerste Comfy & Cosy post! Voor mij een ideale manier om leuke dingen met jullie te delen zonder alles een compleet eigen blogpost te geven. Hopelijk vond je het leuk en heb je misschien zelfs wel iets gespot dat je zelf graag zou willen doen of hebben.

Ik wens je in elk geval een super fijn weekend! X

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

1 Comment

  1. […] jaar deelde ik een post met jullie met mijn favoriete items van dat moment onder het thema “Friday Favourites“. Het was de bedoeling dat dat een vaste rubriek zou worden, maar het is bij één post […]

Geef een reactie

Comfy & Cosy
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.
%d