Classics Fandom Collection Boekenleggers - Oktoberdots

Classics Fandom Collection

Stiekem heb ik jullie de afgelopen maanden al geteased dat er in totaal 3 nieuwe collecties uit zouden komen. En vandaag is het dan eindelijk zo ver. De laatste collectie is uit: de Classics Fandom Collection!


Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast over deze collectie als over de Contemporary Fandom Collection en de Disney Fandom Collection!

Zoals de titel van deze blogpost al verraad zijn de boekenleggers uit deze nieuwe collectie gebaseerd op echte klassiekers. Boeken waarvan iedereen altijd zegt “die moet je echt gelezen hebben!”. De werken van Jane Austen, Emily & Charlotte Brontë, Scott F. Fitzgerald en nog meer fantastische schrijvers.

Ik heb veel tijd gestoken in het zoeken en bewerken van foto’s voor de juiste sfeer en natuurlijk het opzoeken van de beste quotes en bijbehorende illustraties. Ik ben zo benieuwd wat jullie er van vinden. Dit zijn ze allemaal:


Alle boekenleggers van de Classics Fandom Collection

Dit zijn ze van links naar recht:
The Secret GardenEmmaLittle Women
Sense & SensibilityJane EyreWatership Down
Pride & PrejudicePersuasionWuthering Heights
Strange Case of Dr Jekyll and Mr HydeThe Picture of Dorian GrayDracula
FrankensteinThe Adventures of Sherlock HolmesThe Great Gatsby


Klik hier om alle Classics Fandom Collection boekenleggers te bekijken


Welk klassiek boek is jouw favoriet? Laat het me hieronder of op Instagram weten!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Classics Fandom Collection
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.