• No Products in the Cart

Candy Corn Latte

Oktoberdots Candy Corn Latte

De super populaire Pumpkin Spice Latte kennen we inmiddels wel. Hij is populair met een reden natuurlijk, maar soms wil je gewoon iets anders. Afgelopen week raakte ik geïnspireerd door een kaars (!) en besloot ik een nieuw herfstig Halloween drankje te maken waar ik nog nooit van gehoord had: een Candy Corn Latte.


In dit recept maak ik gebruik van Candy Corn Simple Syrup (klik hier voor het recept). Dit maak je met echte Candy Corn en daar is helaas geen vervanging voor te gebruiken. Ik bestelde mijn Candy Corn dit jaar bij de CandyOnline:

Maak je graag receptjes van mijn blog? Bestel dan vooral een grote zak want er komen nog meer super toffe Candy Corn recepten aan. En deze snoepjes zijn echt onwijs lang te bewaren. Dat scheelt ook meteen weer verzendkosten.


Oktoberdots Candy Corn Latte

Candy Corn Latte

Yield: 2
Bereidingstijd: 5 minutes
Total Time: 5 minutes

Ingredients

 • 60 ml Candy Corn Simple Syrup
 • 100 ml espresso
 • 350 ml melk
 • Optioneel: slagroom & candy corns

Instructions

 1. Giet 30 ml Candy Corn simple syrup in elk glas.
 2. Schenk er per glas 50 ml hete espresso op.
 3. Verwarm 350 ml melk met een melkopschuimer of in een pannetje en verdeel dit voorzichtig over de 2 glazen.
 4. Maak je drankje af met een flinke toef slagroom en steek er wat Candy Corns in voor een super toffe look.
 5. En je Candy Corn Latte is klaar!

Een super uniek herfstig Halloween drankje dus! Geïnspireerd door de Candy Corn Latte kaars die je op deze foto’s ziet. Ik kocht ‘m bij TKmaxx in Eindhoven afgelopen vrijdag. En ik vond het meteen zo’n tof idee dat ik besloot er een echt drankje van te maken.

Pumpkin Spice Latte in September, Candy Corn Latte in Oktober! Nu moet ik eigenlijk nog een herfstig drankje bedenken voor in November. Iets dat past bij Thanksgiving misschien.

De komende tijd ga ik in elk geval volop genieten van deze op en top Halloween stijl koffie!


Oktoberdots Candy Corn Latte recept

De laatste tijd zie ik één bepaald zinnetje vaak voorbij komen op Instagram wanneer iemand mijn DIY of recept heeft geprobeerd. Oktoberdots made me do it. Dus mocht je dit recept voor Candy Corn Latte proberen en het resultaat delen, tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots) en gebruik: #oktoberdotsmademedoit

19 september 2021
23 september 2021

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Beantwoorden

  Angelique

  23 september 2021

  Wat ik mij nou altijd af vraag is….waar smaakt candy corn nou naar?

  • Beantwoorden

   Babet

   23 september 2021

   Haha dat is een goede vraag. Het is eigenlijk niet te vergelijken met iets anders vind ik. Het is zoet maar anders zoet dan gewone suiker, de buitenkant is hard en binnenin is het zachter. Verder kan ik het niet echt uitleggen ben ik bang 😅

Geef een reactie

Skip to Recipe
%d bloggers liken dit: