• No Products in the Cart

Candles & Cards Breda kortingscode

Oktoberdots Candles & Cards Breda kortingscode

Dat Candles & Cards Breda mijn favoriete winkel is, is natuurlijk allang geen geheim meer. Ik kom er regelmatig en dan ga ik nooit met lege handen naar huis. Maar nu de herfst-collectie geurkaarsen uit is al helemaal niet! Speciaal om dat met jullie te vieren mag ik een Candles & Cards Breda kortingscode van maar liefst 20% korting delen!


Candles & Cards Breda kortingscode 20%

Yes, dat lees je goed. Als je onderstaande code gebruikt krijg je 20% korting op je HELE* bestelling t/m 2 oktober 2022!

(*Uitgezonderd producten die al korting hebben en cadeaukaarten). Dus niet alleen op de kaarsen in deze blogpost, maar echt op alles!! Ben dus slim, en sla naast je nieuwe herfst-favorieten ook alvast wat in voor de winter. Mocht je nou keuze stress hebben vanwege het gigantische assortiment heerlijke geurkaarsen, dan deel ik hieronder wat van mijn lievelingskaarsen!


De lekkerste herfst-geurkaarsen bij Candles & Cards

De herfst-geurkaarsen die ik hieronder laat zien zijn zowel kaarsen uit het “normale” assortiment als Limited Edition kaarsen die je alleen dit najaar kunt shoppen. Ik zal er per kaars bij zetten of het een limited edition is of niet.

WoodWick Limited Edition Pumpkin Praline

(de beste pompoen kaars!)

Yankee Candle Limited Edition Witches Brew

(heerlijk kruidig voor Halloween)

WoodWick Cinnamon Chai

(mijn winter favoriet)


Meer naar herfst geurende producten van Candles & Cards

En wist je dat ze bij Candles & Cards Breda niet alleen geurkaarsen hebben? Je kunt er ook terecht voor diffusers, roomsprays, natuurlijke geurolie voor in oliebranders en nog veel meer! Hieronder heb ik wat meer heerlijke producten met herfstgeuren voor je uitgezocht.


Dit zijn mijn aanraders van Candles & Cards voor het najaar! Vergeet bij het bestellen zeker niet mijn Candles & Cards Breda kortingscode van 20% te gebruiken: oktoberdots20. Dat is toch een leuk bedrag waar je gewoon weer iets extra voor kan uitkiezen!

Ga je liever eerst in de winkel ruiken? Daar geldt mijn kortingscode helaas niet, maar mocht je in de winkel wat shoppen dan zou ik het fantastisch vinden als je ze laat weten dat je via mij komt!

Ik verdien er geen geld aan, maar door te laten weten dat je een winkel via Oktoberdots hebt ontdekt kan ik wel de leukste posts met jullie blijven delen elke herfst.

RELATED POSTS

Geef een reactie

X