Candle-Lite Company herfst & Kerst kaarsen - Oktoberdots

Candle-Lite Company herfst & Kerst kaarsen

Het is niet mijn bedoeling om van mijn blog een kaarsen-blog te maken. Maar geurkaarsen passen nou eenmaal fantastisch goed bij het najaar. En als ik toffe geurkaarsen voor leuke prijsjes tegenkom dan deel ik die graag met jullie. Vandaag is dat een gigantische collectie Candle-Lite Company herfst & Kerst kaarsen!


Omdat het er echt heel veel zijn heb ik de beste kaarsen voor jullie gesorteerd. Hieronder vind je alle herfst geurkaarsen en kerst geurkaarsen bij elkaar. Geen zin om deze blogpost te lezen en ga je liever meteen zelf shoppen? Geen probleem!

Side note: Ik heb zelf eerder kaarsen van Candle-Lite Company gekocht en ze ruiken erg lekker, maar ik vind ze wel wat minder sterk dan de kaarsen van bijvoorbeeld Yankee Candle & WoodWick. Sommigen vinden dat juist heel fijn! Maar het is wel iets om rekening mee te houden.


Heerlijke herfst kaarsen

Heerlijke warme herfst geuren. Van pompoen en kaneel tot houtgeuren en fruitige noten. Er staan ook een paar heerlijke Halloween kaarsen tussen. Voor elke herfst-liefhebber is er wel wat te scoren!Kerst geurkaarsen

En daarnaast zijn er ook genoeg heerlijke winterse Kerst geurkaarsen te shoppen tijdens de Candle-Lite Company herfst & Kerst kaarsen sale. Van frisse dennengeuren tot warme kruidige geuren en alles daar tussenin.Candle-Lite Company herfst & Kerst kaarsen sale

Zoals je kunt zien zijn er genoeg kaarsen om uit te kiezen. En op de pagina van Candle-Lit Company vind je nog véél meer kaarsen in allerlei verschillende stijlen en geuren. Van warm winters tot vrolijk zomers en ook allerlei stoere geuren. En ook de stijlvan de verpakkingen variëren van vrolijk & druk tot stoer en simpel.


Welke kaarsen mogen bij thuis komen branden? Bij mij zijn het de Cinnamon Bark & Pumpkin Shortbread die binnenkort bezorgd worden!

Heb je heerlijke herfstkaarsen geshopt naar aanleiding van mijn blogpost en deel je jouw aankopen op Instagram? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Candle-Lite Company herfst & Kerst kaarsen
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.