• No Products in the Cart

Butterscotch Stoofperen

Eerder is met jullie mijn favoriete recept voor traditionele stoofperen gedeeld. Maar er zijn zoveel meer smaken om toe te voegen aan stoofperen, zoals deze heerlijke Butterscotch Stoofperen.


Het recept was een beetje een gok, ik heb nog nooit iemand Stoofperen met Butterscotch zien maken. Maar ik vond de combinatie geweldig klinken! En ik had gelijk, dit recept is geweldig. Terwijl de traditionele gestoofde peren aan Kerstmis doen denken door de kleur en wijn, zijn deze zeker perfect voor de Herfst!

Butterscotch stoofperen

Het recept is vrijwel hetzelfde als dat van de klassieke stoofperen. Ik heb de steranijs gewoon overgeslagen, de 350 ml rode wijn geruild voor 250 ml Butterscotch-likeur. En bruine suiker toegevoegd in plaats van gewone suiker.


Butterscotch stoofperen maken

Klik hier voor het recept voor traditionele Stoofperen


Butterscotch stoofperen recept

Als ze klaar zijn heb je peren met een mooie karamelkleur en smaak!


OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Heb je zelf deze fantastische Butterscotch stoofperen gemaakt naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

12 december 2019

RELATED POSTS

Geef een reactie