Shop de beste YA Boekenseries met korting! - Oktoberdots

Boekenseries met korting!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen.. De komende 2 maanden shop je verschillende Blossom Books boekenseries met korting! Ideaal om je serie helemaal compleet te maken. Of juist ein-de-lijk te beginnen aan die serie die je al zo lang op het oog hebt.


Onder de boekenseries met korting valt onder andere één van mijn favoriete series EVER. Eentje waar ik zelfs een huisdier naar vernoemd heb. Namelijk…

De Lunar Chronicles

De Lunar Chronicles is een serie met “sprookjes” in een Sci-Fi jasje. En voor je nou denkt “nee, ik hou niet van Sci-Fi”.. dat dacht ik ook! Tot ik deze serie las. Dus zeker nu het eerste deel maar €10,- kost is dit het ideale moment om het toch een kans te geven.

Lunar Chronicles boeken serie met korting

De boeken gaan over de cyborg en getalenteerd monteur Cinder(ella). Ze woont in een futuristisch Bejing bij haar valse stiefmoeder, die haar beschuldigt van de ziekte van haar dochter. Maar Cinders stiefzusje is geen uitzondering: er woedt een dodelijke plaag in Nieuw-Beijing, die de bevolking verwoest. Als prins Kai opeens in haar werkplaats staat, verandert Cinders hele leven. En het laatste wat ze had verwacht, is dat ze het middelpunt van een intergalactische strijd zou worden. Cinder zal moeten kiezen tussen plicht en vrijheid, loyaliteit en verraad – maar om de toekomst van haar wereld te beschermen, zal ze eerst de geheimen uit haar verleden moeten ontrafelen.

Klinkt fantastisch toch? Als je houdt van onwijs stoere, sterke vrouwelijke hoofdpersonages en vrouwen die elkaar helpen in een epische strijd dan is deze serie echt wat voor jou!

P.S. Twijfel je nog? Klik dan HIER om de eerste 3 hoofdstukken gratis te lezen.


De Vervloekt-trilogie

Ook deze serie is een hertelling van een sprookje. Misschien had je het al wel gezien aan de kaften, maar de basis van de Vervloekt trilogie is “Belle & het Beest”. Deze serie stond al een hele tijd op mijn wishlist. Maar nu je per boek €5,- (!!) korting krijgt heb ik ‘m meteen besteld!

Oktoberdots Boekenseries met korting Blossom Books

Hier gaat het eerste boek over: Prins Rhen is vervloekt: hij beleeft de herfst van zijn achttiende levensjaar telkens opnieuw. In het begin maakte hij zich niet veel zorgen want het leek gemakkelijk de vloek op te heffen: deze zou verbroken worden als er een meisje verliefd op hem werd. Maar dat was voordat hij merkte dat hij aan het eind van iedere herfst veranderde in een bloeddorstig monster dat alles en iedereen om zich heen verscheurde, inclusief zijn familie. Na 327 herfsten is hij alle hoop verloren. Totdat de onschuldige Harper Lacy zijn wereld in wordt gezogen.

(Zie je hoe vaak het woord “herfst” in deze omschrijving genoemd wordt? Love it!)


De Montague kronieken & De Touching Juliette-serie

De Montague kronieken gaan over Henry ‘Monty’ Montague: hij moet een echte gentleman en een waardig erfgenaam voor de titel van zijn vader worden. Maar hoe hard Lord Montague ook probeert, het lukt hem niet om zijn zoon met diens verwerpelijke passies in het gareel te houden. Monty houdt van gokken, drank en seks.
Als Monty met zijn beste vriend Percy vertrekt op hun grand tour door Europa, zoals gebruikelijk is voor alle jongemannen uit de Britse elite, weet hij dat dit de laatste maanden zijn van zijn vrije, hedonistische leven. Maar als de reis door Monty’s roekeloze gedrag verandert in een schrijnende klopjacht, begint hij alles wat hij weet in twijfel te trekken.

Niemand weet waarom de aanraking van Juliette dodelijk is, maar Het Herstel heeft grootse plannen met haar. Ze willen haar gebruiken als wapen in hun strijd voor een alleenheerschappij. Maar Juliette heeft haar eigen plannen. Ze vindt voor het eerst in haar leven de kracht om terug te vechten, en om aan een toekomst te denken met de jongen van wie ze dacht dat ze hem voor altijd kwijt was.

Als je van de “Fallen” boeken van Lauren Kate houdt schijnen dit echt boeken voor jou te zijn! Zelf heb ik ze nog niet gelezen, maar hoe tof klinkt dit verhaal? Dodelijke liefde: yes please!


Heb je dus heel erg behoefte aan nieuwe boeken? Spoiler alert: het antwoord is “altijd!”.
Dan is dit HET moment om wat heerlijke YA boeken extra voordeling aan te schaffen!

De aanbiedingen in deze blogpost zijn geldig t/m 31 juli 2022. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele prijswijzigingen, fouten en uitverkochte producten. Ik deel deze boeken alleen omdat ik zelf erg blij werd van deze actie!


Door op de linkjes in deze blogpost te klikken ga je direct naar de website van Libris. Hiermee steun je jouw lokale Libris boekhandel in plaats van de bekende internet-gigant.
Deze linkjes zijn affiliate links, dit houdt in dat ik een klein percentage krijg van het aankoop bedrag wanneer jij wat via mijn links koopt. Jij betaalt hier niets extra voor! Wil je meer weten? Klik dan HIER.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Boekenseries met korting!
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.