Boekenleggers September: Halloween Quotes - Oktoberdots

Boekenleggers September: Halloween Quotes

Vorige maand kwamen de Seasons Autumn boekenleggers uit. Deze maand gaan we meteen door met de Boekenleggers September: Halloween Quotes! Zoals altijd is ook deze set er weer eentje met 4 boekenleggers met toffe foto’s en bronzen quotes.


Aahhh het komt er echt weer aan! De allerleukste tijd van het jaar, de herfst en Halloween. Ik kijk er nu al zo onwijs naar uit. Dat zie je natuurlijk ook terug op mijn blog, die al sinds vorige maand helemaal in het teken van de herfst staat. En vanaf deze maand gaan daar ook nog eens allerlei Halloween dingetjes bij komen. Maar eerst natuurlijk de nieuwe boekenleggers van de maand.


Boekenleggers Halloween Quotes

De boekenleggers van de maand September zijn onmiskenbaar in Halloween stijl. Creepy achtergronden met echte Halloween thema thema teksten in brons folie. En natuurlijk zijn ook de kleine illustraties rondom de quotes aangepast naar Halloween, spot jij de kleine vleermuisjes?

Dit staat er op de Seasons Halloween Quotes boekenleggers:

  • Een meer met gevallen herfstbladeren erin en de tekst: Hey Boo
  • Kale boom met een enkel herfstblad er nog aan en de tekst: Trick or Treat
  • Mistig bos in donkere tinten met de tekst: Hocus Pocus
  • Een creepy verlaten treinspoor door een herfstbos met de tekst: Something Wicked this way Comes.
Boekenleggers September: Halloween Quotes

Klik hier om de Halloween Quotes boekenleggers te shoppen


oktoberdots bookmarks Halloween tales

En speciaal omdat de Herfst boekenleggers zo snel verkocht waren heb ik nog een extra set Halloween boekenleggers ontworpen!

De Halloween Tales set heeft prachtige illustraties van Halloween items omgeven door barok-achtige krullen.

Klik hier om de Halloween Tales Bookmarks te shoppen


Weet jij al bij welke Halloween/Horror boeken deze Boekenleggers September: Halloween Quotes perfect zouden passen? Laat het me vooral weten, want ik ben altijd op zoek naar griezelige en spannende boeken om te lezen in de herfst maanden! Aanraders zijn dan ook heel erg welkom.

Ben je zelf nog op zoek naar leuke Herfst en Halloween boeken? Klik dan HIER om naar mijn blog van vorig jaar te gaan waarin ik mijn TBR voor de herfst maanden deelde en een heleboel andere geweldige boeken om dit najaar in te duiken.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Boekenleggers September: Halloween Quotes
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.