Boekenleggers September: Halloween Potions - Oktoberdots

Boekenleggers September: Halloween Potions

Nu het eindelijk september is is de herfst ECHT begonnen! Hoog tijd dan ook om jullie te voorzien van nieuwe Halloween boekenleggers. Deze boekenleggers van September zijn fantastische creepy Halloween potions, perfect voor elk spannend boek.


Boekenleggers September: Potent Potions

De boekenleggerset van september is een spookachtige, magische set van 4 boekenleggers: Potent Potions Goud. Een gave set met boekenleggers met toverdrank illustraties. De verschillende boekenleggers zijn diep paars met een “Witch’s Brew” in een flesje met een edelsteen als dop en kleine spookjes erboven. Middengrijs met een “Magic Potion” zonder dop waar stoom met sterren uit komt. Bloedrood met 2 potion flesjes erop: Bat Wool waar vleermuizen in de rook vliegen en Rat Guts met een kurken dop waar iets slijmerigs langs loopt. En middernacht zwart met een “Moon Water” potion waar een grote sikkelmaan boven hangt. Alle kleuren passen perfect bij de herfst. De achterkant van elke boekenlegger heeft dezelfde kleuren als de voorkant maar met spinnenwebben en een gekleurde maan en zonder goud folie.

Oktoberdots September 2023 boekenleggers Halloween goud

Meer Halloween boekenleggers

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer Halloween boekenleggers te krijgen in de webshop! Bijvoorbeeld deze prachtige set met bronzen frames met Halloween illustraties die bij de laatste grote release is uitgekomen.

Oktoberdots September 2023 boekenleggers Halloween brons

Maandelijkse winactie!

Er is ook een nieuwe maandelijkse winactie! Elke maand wint 1 persoon 2 sets boekenleggers naar keuze. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mooie foto te maken met een of meerdere Oktoberdots boekenleggers, deze te posten op je Instagram feed en mij te taggen in de foto me: @OktoberdotsShop

Aan het begin van de nieuwe maand loot ik 1 winnaar uit alle foto’s van de maand ervoor!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Boekenleggers September: Halloween Potions
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.