Boekenleggers September: Halloween collectie - Oktoberdots

Boekenleggers September: Halloween collectie

Oke, nu het September is kunnen we toch wel zeggen dat de herfst echt begonnen is? Ik vind van wel! En daar horen natuurlijk ook nieuwe boekenleggers bij.. De Halloween collectie is er! De collectie bestaat uit meerdere setjes, maar liefst 6 dit jaar!!


Naast de herfst collectie is de Halloween collectie ook zeker één van de meest populaire collecties van het jaar. Daarom heb ik besloten dit jaar meerdere setjes uit te brengen. Een set van 4 boekenleggers en een setje van 2 boekenleggers staan nu al online. De 4 andere sets zijn vanaf nu te pre-orderen!


Boekenleggers Silhouet Halloween

De eerste set uit de Halloween-collectie is een set van 4 boekenleggers met silhouet tekeningen. Op elk van de boekenleggers staat een Halloween scene in een bepaalde kleur. Alle illustraties zijn lekker griezelig in zowel de keuze van illustratie als de kleuren.


Boekenleggers Halloween Polaroids

De tweede Halloween-set is een setje van 2 boekenleggers. Deze boekenleggers hebben polaroid stijl foto’s met een leuke bijpassende quote op de onderkant en achterkant. Perfect voor de echte Halloween-vibes.

Oktoberdots Boekenleggers September Halloween collectie polaroid

Fairytale boekenleggers Herfst & Halloween

De Fairytale boekenleggers zijn al jaren de bestseller in de webshop. Daarom komt er nu in dezelfde stijl een prachtige set voor herfst & Halloween. Met geweldige, sprookjesachtige illustraties en een quote in het midden. Let op! Dit is een pre-order item en wordt verzonden vanaf 8 september 2022.


Halloween Sprookjes boekenleggers

De laatste nieuwe set die je vanaf vandaag kunt pre-orderen is de Halloween Sprookjes boekenleggers. Deze set past in de stijl van de eerder uitgebrachte Herfst Sprookjes en Kerst Sprookjes. Maar dan nu voor Halloween! Let op! Dit is een pre-order item en wordt verzonden vanaf 8 september 2022.

boekenleggers Halloween Fairytale

Herfst & Halloween Quotes Brons

Deze boekenleggers kun je herkennen van vorig jaar! Vanwege de vele vragen die ik erover krijg heb ik een aantal setjes van beiden bij laten drukken. Het zijn er niet veel en OP=OP dus wacht niet te lang! Let op! Dit zijn pre-order items en worden verzonden vanaf 8 september 2022.


Alle herfst & Halloween boekenleggers

Wil je alle herfst en Halloween boekenleggers van dit jaar bekijken? Klik dan op de knop hieronder. Het is inmiddels al een flinke verzameling geworden met zowel nieuwe boekenleggers als golden oldies!


Maandelijkse winactie!

En vergeet niet dat ook de maandelijkse winactie op mijn Instagram account terug is! Elke maand maak je kans op een set boekenleggers naar keuze als je op de posts reageert met de “emoji van de maand”. Deze kun je terugvinden in de highlights op mijn account: @OktoberdotsShop

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Boekenleggers September: Halloween collectie
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.