Boekenleggers Oktober: Gothic Quotes - Halloween - Oktoberdots

Boekenleggers Oktober: Gothic Quotes

Een nieuwe maand, dus tijd voor nieuwe boekenleggers! We blijven nog een maandje in de Halloween en herfst vibes met deze nieuwe set. De Boekenleggers Oktober: Gothic Quotes hebben quotes van Edgar Allan Poe. En door de donkere kleuren en zilveren raven zijn ze perfect voor Halloween.


Je hoeft geen fan te zijn van Edgar Allan Poe om deze boekenleggers te kunnen waarderen. De quotes die je op de 4 boekenleggers uit deze set kunt lezen zijn namelijk ook perfect voor Halloween. Of eigenlijk voor elke tijd van het jaar wanneer je gothic novels kunt waarderen.

De quotes op de boekenleggers zijn:
Believe Nothing you Hear and only half that you see
The Scariest Monsters are the ones that live within our souls
There is No Exquisite Beauty without some strangeness in proportion
I don’t Suffer from Insanity, but I enjoy every minute of it


Boekenleggers Oktober: Gothic Quotes

Klik hier om de Boekenleggers Oktober: Gothic Quotes te shoppen


Meer Halloween boekenleggers

Er is ook nog een beetje voorraad van de andere Halloween boekenleggers die ik vorige maand uitbracht. Nog een maandje duiken we volop in de Halloween sferen. Daarna is het de beurt van de volgende grote feestdag..

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Boekenleggers Oktober: Gothic Quotes
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.