Boekenleggers November: Fantasy - Oktoberdots

Boekenleggers November: Fantasy

Wow, het is gewoon al weer november. Over 2 maanden is het jaar al weer voorbij. Maar voor nu eerst nog even genieten van de meeste knusse maanden van het jaar. Vorige maand kon je de kerst boekenleggers van dit jaar al shoppen, dus deze maand geen kerst release. De boekenleggers van November hebben het thema: fantasy!


Eerder kon je in de Silhouet serie al de Silhouette Herfst & Silhouette Halloween boekenleggers shoppen. Aangezien deze stijl (gelukkig) heel populair is bij jullie én ik het ontzettend leuk vindt om te illustreren voeg ik er nu nog eentje aan de lijst toe!


Boekenleggers Silhouet Fantasy

Ook deze Silhouet set bestaat weer uit 4 boekenleggers met super toffe tekeningen in 4 verschillende kleuren. De oudroze boekenlegger heeft een illustratie van een bos met een magische eenhoorn. Op de paarse boekenlegger vind je een elfje op een paddenstoel in een weide. De groene boekenlegger heeft draken in een bergachtig gebied. En op de turquoise boekenlegger zwemt een zeemeermin in een onderwatergrot omringt door vissen.

Oktoberdots boekenleggers november fantasy silhouette

Kerst collectie 2022

De Kerst boekenlegger collectie van 2022 is inmiddels al een tijdje uit. Maar ik kan me goed voorstellen dat je dat in oktober nog veel te vroeg vond. Daarom laat ik ze hieronder nog een keertje zien samen met de andere Kerstige boekenleggers en kaarten die te shoppen zijn!

Oktoberdots Boekenleggers Kerst Polaroids voorkant
Oktoberdots bookmarks gingerbread house
oktoberdots Bookmarks Magic Quotes Gold
Oktoberdots Christmas cards fairytales

Maandelijkse winactie!

En vergeet niet dat ook de maandelijkse winactie op mijn Instagram account terug is! Elke maand maak je kans op een set boekenleggers naar keuze als je op de posts reageert met de “emoji van de maand”. Deze kun je terugvinden in de highlights op mijn account: @OktoberdotsShop

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Boekenleggers November: Fantasy
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.