Boekenleggers November: Christmas Quotes - Oktoberdots

Boekenleggers November: Christmas Quotes

Oktober is nog maar 1 dag voorbij en dan kom ik al met kerst boekenleggers. Ik snap dat het misschien wat vroeg lijkt. Maar toch is dit de beste datum om te zorgen dat iedereen ruim op tijd de boekenleggers in huis kan hebben. Deze Boekenleggers November: Christmas Quotes zijn de laatste uit de Seasons Quotes series. Dus deze kunnen zeker niet ontbreken in jouw verzameling!


Alhoewel ik het natuurlijk heel jammer vind dat Oktober al weer voorbij is, is dit nog steeds mijn favoriete periode van het jaar. Vroeg donker, gezellig kaarsjes aan en overal lichtjes. Die sfeer heb ik ook echt geprobeerd uit te stralen met deze Boekenleggers November: Christmas Quotes.


BOEKENLEGGERS Christmas QUOTES

De boekenleggers van de maand November zijn onmiskenbaar in Kerst stijl. Super cosy achtergronden met echte Kerst thema teksten in goud folie. De sterretjes om de quotes heen passen natuurlijk ook perfect bij Kerst!

Dit staat er op de Seasons Christmas Quotes boekenleggers:

  • Een pickup met een kerstboom achterin en de tekst: Let it Snow
  • Warme sokken voor een haardvuurtje en de tekst: ‘Tis the Season
  • Kerstcadeautjes met de tekst: Holly Jolly Christmas
  • Een kop warme kerstthee met de tekst: May your Days be Merry & Bright

KLIK HIER OM DE CHRISTMAS QUOTES GOLD BOEKENLEGGERS TE SHOPPEN


En speciaal omdat de Fall Fairytales boekenleggers zo’n succes waren, heb ik ook een Christmas Fairytales set gemaakt!

De Christmas Fairytales set heeft prachtige illustraties van allerlei Kerst items en natuurlijke elementen in de warmste kleuren..

KLIK HIER OM DE Christmas Fairytales BOOKMARKS TE SHOPPEN


Weet jij al bij welke Kerst thema boeken deze Boekenleggers November: Christmas Quotes perfect zouden passen? Laat het me vooral weten, want ik ben altijd op zoek naar fijne, gezellige boeken om te lezen in de kerst maanden! Aanraders zijn dan ook heel erg welkom.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Boekenleggers November: Christmas Quotes
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.