• No Products in the Cart

Boekenleggers Mei: Zodiac

Oktoberdots boekenleggers mei zodiac goud

Een nieuwe maand, dus nieuwe boekenleggers! De set van de maand mei is vrolijk gekleurd met prachtig gouden illustraties erop. De boekenleggers Mei: Zodiac zijn nu verkrijgbaar in de shop!


Deze boekenleggers heb ik vorig jaar in de herfst al gemaakt, maar door de vrolijke kleuren vond ik ze juist perfect voor de zonnige maanden van het jaar. Daarom hoop ik jullie vrolijk te kunnen maken met boekenleggers in de kleuren: grasgroen, robijnrood, koninklijk paars en oceaan blauw!

Op al deze 4 boekenleggers vind je prachtige gouden illustraties van manen, sterren, zonnen en natuurlijk zodiac signs/sterrenbeelden! Deze illustraties zorgen voor een magische look die perfect past bij allerlei fantasy boeken. Of combineer de kleuren van de boekenleggers met de kleur van je boek, ook altijd een goed idee.


Boekenleggers Mei: Zodiac

Oktoberdots boekenleggers mei zodiac goud

Maandelijkse winactie!

En vergeet niet dat ook de maandelijkse winactie op mijn Instagram account terug is! Elke maand maak je kans op een set boekenleggers naar keuze als je op de posts reageert met de “emoji van de maand”. Deze kun je terugvinden in de highlights op mijn account: @OktoberdotsShop

RELATED POSTS

Geef een reactie

X