• No Products in the Cart

Boekenleggers Mei: Quotes & Zomer

Oktoberdots Boekenleggers Mei Quotes & Zomer

Het was weer eens tijd voor een grote release, vinden jullie ook niet? Daarom zijn er vandaag 7 nieuwe sets boekenleggers uitgekomen, met Halloween illustraties, quotes & zomer vibes. De boekenleggers van Mei zijn divers en stuk voor stuk uniek!


6 van de 7 nieuwe sets hebben super toffe brons folie. De 7e set past bij de eerder uitgekomen Silhouet boekenleggers, maar dan voor de zomer. Hieronder kun je alle boekenleggers bekijken. Ze zijn echt vers van de pers dus helaas heb ik nog geen tijd gehad om ze echt op de foto te zetten, maar alles wat “koperkleurig” is op de plaatjes is gedrukt in bronsfolie zoals je op de foto bovenaan deze blogpost kunt zien.

Ik ga zo snel mogelijk aan de slag om de foto’s te maken en bewerken, maar geloof me als ik zeg dat ze echt fantastisch zijn in het echt!


Boekenleggers Mei: Halloween, Quotes & Zomer

Hieronder zie je alle 7 sets. Er zijn boekenleggers met knusse quotes, Dark & Light academia quotes, sassy quotes. Boekenleggers met romantische quotes en quotes over boeken en lezen. En als laatste ook nog 2 boekenleggersets met illustraties, eentje in Halloween stijl en de andere set heerlijk zomers.

Klik op de afbeelding om direct naar de shop te gaan!

boekenleggers cozy quotes brons
boekenleggers light & dark academia quotes brons
boekenleggers sassy quotes brons
boekenleggers bookish quotes brons
boekenleggers romantische quotes brons
boekenleggers Magical frames brons

Nieuwe winactie!

Er is ook een nieuwe maandelijkse winactie! Elke maand wint 1 persoon 2 sets boekenleggers naar keuze. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mooie foto te maken met een of meerdere Oktoberdots boekenleggers, deze te posten op je Instagram feed en mij te taggen in de foto me: @OktoberdotsShop

Aan het begin van de nieuwe maand loot ik 1 winnaar uit alle foto’s van de maand ervoor!

RELATED POSTS

Geef een reactie