• No Products in the Cart

Boekenleggers Maart: Spring Quotes

3x raden wie er helemaal vergeten was dat het gisteren al Maart was?! Ik dus! Wat erg, ik ben gewoon helemaal vergeten met jullie te delen dat de Boekenleggers Maart: Spring Quotes al 2 dagen online staan!


Gisteren was een super leuke dag, ik had mijn eerste pianoles én we hebben onze voorjaarsvakantie geboekt in een fantastisch natuurhuisje in Limburg.

Maar daardoor ben ik dus compleet vergeten dat het de eerste dag van de nieuwe maand was en dat de nieuwe boekenleggers online kwamen. Want ja, die staan dus al sinds gisteren ochtend op de website!


Boekenleggers Maart: Spring Quotes

Een nieuwe set van 4 boekenleggers met lente bloemetjes, blauwe luchten en prachtige zilveren quotes die te maken hebben met de lente.

Oktoberdots Boekenleggers Maart: Spring Quotes

Op de boekenleggers staan 4 korte, vrolijke quotes die wat mijn betreft perfect passen bij de lente. Fris en zonnig! Dit zijn de quotes: Hello Spring, Enjoy little things, Bloom & Grow en Sun please.

Klik hier om de nieuwe set Boekenleggers Spring Quotes te shoppen!

De voorraad is heel erg beperkt en ik laat ze niet meer bij drukken dit jaar, dus wacht alsjeblieft niet te lang als je ze graag wilt, want op is echt op.


Zoals je misschien al wel vermoed is dit tweede van de Seizoenen Quotes serie. De eerste was natuurlijk de boekenleggerset Winter Quotes die afgelopen december uit zijn gekomen. Dus je kunt vast wel raden wat er nog meer volgt dit jaar!

RELATED POSTS

Geef een reactie

X