Boekenleggers Maart: Rude Bookstagram Quotes - Oktoberdots

Boekenleggers Maart: Rude Bookstagram Quotes

Ho-ly shit! De Spring Quote boekenleggers van vorige week waren gewoon binnen 4 uur uitverkocht! Echt te bizar voor woorden, dat heb ik echt nog nooit meegemaakt. Maar omdat er inmiddels best het een en ander uitverkocht is in de webshop kom ik gewoon met een nieuwe set vandaag. De Boekenleggers Maart: Rude Bookstagram Quotes!


Als je goed leest zie je op de foto al dat de boekenleggers niet écht rude zijn, maar eerder een beetje sassy. Ideaal voor iedereen die gek is op lezen en graag met rust gelaten wordt terwijl ze dat doen. Want niks is irritanter dan gestoord worden terwijl je lekker in je verhaal zit toch?

Dat vind ik in elk geval. Mocht jij er hetzelfde over denken dan zijn deze boekenleggers echt wat voor jou!


Boekenleggers Maart: Rude Bookstagram Quotes

Rude Bookstagram Quotes Zilver

Zoals je ziet op de foto’s zijn de boekenleggers vrolijk en fris gekleurd in een licht paars/blauw, blauwgroen/mint, lichtgroen en zacht geel. Ze hebben alle 4 quotes in het zilver die grappig en een klein beetje rude zijn.

Dit zijn de quotes op de boekenleggers: Go away I’m Reading. No, Really.. – I’m A Book Hoarder and I regret nothing – If my Book is Open, your mouth should be closed – Too Many Book?! Not enough bookshelves!

Klik hier om de nieuwe set Boekenleggers Rude Bookstagram Quotes te shoppen!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Boekenleggers Maart: Rude Bookstagram Quotes
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.