• No Products in the Cart

Boekenleggers Juni: Zomer Sprookjes

Boekenleggers Juni: Zomer Sprookjes

Juni! De maand dat de zomer officieel begint, daarom passen de boekenleggers van juni ook perfect bij het nieuwe seizoen. Deze Zomer Sprookjes boekenleggers hebben kleuren en illustraties die helemaal passen bij de zomer en bij lekker zomerse boeken!


Vorige maand was er natuurlijk een heel grote release met 7 nieuwe sets, deze sets gaan erg hard dus wacht niet te lang als je ze wilt shoppen. Want ik weet niet wanneer ik weer bij kan laten drukken.

Maar deze maand is het weer zoals meestal: één mooie nieuwe set. Geen keuze stress dus haha.


Boekenleggers Juni: Zomer Sprookjes

Hieronder kun je de boekenleggers van deze maand bekijken. Prachtig geïllustreerde boekenleggers met zomerse elementen. Een blauwe boekenlegger met een picknickmand, een gele met citroenen, een rood-roze met een stuk aardbeientaart en een zachtgroene met een heerlijk ijsje. Rondom de hoofdelementen zie je blaadjes, bloemen, aardbeien, schelpen en andere zomerse items. En zoals altijd bij de Sprookjes collectie is de achterkant van de boekenleggers met zachte kleurtjes.


Maandelijkse winactie!

Er is ook een nieuwe maandelijkse winactie! Elke maand wint 1 persoon 2 sets boekenleggers naar keuze. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mooie foto te maken met een of meerdere Oktoberdots boekenleggers, deze te posten op je Instagram feed en mij te taggen in de foto me: @OktoberdotsShop

Aan het begin van de nieuwe maand loot ik 1 winnaar uit alle foto’s van de maand ervoor!

RELATED POSTS

Geef een reactie

X