Boekenleggers Juni: Summer Quotes - Zee & Tropisch - Oktoberdots

Boekenleggers Juni: Summer Quotes

Yes! Eindelijk zijn ze er, de boekenleggers waar velen van jullie al naar gevraagd hadden. De boekenleggers Juni: Summer Quotes! En dan niet zo maar een setje, nee, het zijn er twee. Ik kon niet kiezen tussen de rustige zee zomer vibes of de tropische bestemming, dus ik heb ze gewoon allebei gemaakt.


Ja, je leest het echt goed, in plaats van 1 seizoenen set met zomerse quotes heb je 2 sets om uit te kiezen. Of je neemt ze gewoon allebei natuurlijk, kan ook! Zelf kon ik in elk geval echt niet kiezen, beide sets hebben hun eigen charme en passen bij verschillende boeken.


Boekenleggers Juni: Summer Quotes Sea

Setje 1 heeft rustige, lichte kleuren die perfect passen bij een Nederlandse zomer. Lichtgekleurd zand, schelpen in natuurtinten, zonsondergangen in prachtige pastelkleuren en gewoon een hele fijne, chille vibe. De quotes op de Bookmarks Summer Sea Quotes Silver zijn:

  • Ocean Air & Salty Hair
  • Summer on my Mind
  • Sky Above & Sand Below
  • Looking for Paradise
Boekenleggers Juni: Summer Quotes Sea

Klik hier om de Bookmarks Summer Sea Quotes Silver te shoppen!


Boekenleggers Juni: Summer Quotes Tropical

De tweede set is heerlijk tropisch! Felle kleuren, veel roze en paars en, niet te vergeten, palmbomen. Perfect voor iedereen die droomt van een heerlijke vakantie in een tropisch oord. Natuurlijk zijn de quotes ook aangepast op deze tropische vibe. De quotes op de Bookmarks Summer Tropical Quotes Silver zijn:

  • Hello Sunshine
  • Life’s a Beach
  • Summer Lovin’
  • Coconut kinda Life
Boekenleggers Juni: Summer Quotes Tropical

Klik hier om de Bookmarks Summer Tropical Quotes Silver te shoppen!


Inmiddels hebben de Seasons boekenleggers ook hun eigen categorie in de shop. Zo kun je precies zien welke van de boekenleggers nog beschikbaar zijn en jouw set compleet maken. Let wel op, de Winter boekenleggers zijn vorig jaar in December al uitgebracht en deze komen dit jaar dus niet terug!

Klik hier om alle Seasons Bookmarksets te bekijken!


Welke van de twee nieuwe Boekenleggers Juni: Summer Quotes is jouw favoriet?

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Boekenleggers Juni: Summer Quotes
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.