• No Products in the Cart

Boekenleggers Juli: Retro 90s Pixelart

Oktoberdots bookmarks July Retro 90s Pixelart

Wie mij volgt op Instagram heeft het al kunnen lezen.. Vanaf nu komt er weer elke 1e van de maand een nieuwe set boekenleggers uit! En aangezien het vandaag 1 juli is is het tijd voor de boekenleggers Juli: Retro 90s Pixelart. Super toffe retro vibes die op het moment weer helemaal in zijn!


Even heel wat anders dan jullie van me gewend zijn waarschijnlijk. Maar door een (tot nu toe) hard tegenvallend webshop jaar was metallic folie op dit moment eventjes te duur. Dus de komende maanden gaan jullie hier vooral boekenleggers met super toffe designs vinden. De oplages van deze boekenleggers zijn ook een stuk lager. Dus wacht niet te lang met shoppen! Want ik weet niet wanneer ze eventueel weer terugkomen.


Deze nieuwe set boekenleggers is geïnspireerd op 90s pixelart zoals je die vroeger in spelletjes tegenkwam. Met een paar gekleurde blokjes kun je namelijk ontzettend toffe illustraties maken. Ik heb gekozen voor een aantal iconische retro elementen uit de jaren negentig. Smileys, hartjes, paddenstoelen en potions. Ook de kleuren zijn lekker over de top vrolijk!


Boekenleggers Juli: Retro 90s Pixelart

Oktoberdots Boekenleggers Juli Retro 90s Pixelart

Oktoberdots Boekenleggers Juli Retro 90s Pixelart alternatief

Op de achterkant van de boekenleggers vind je 1 van de 4 illustraties op de voorkant. Maar dan in het groot en met een dikkere geblokte rand. Natuurlijk kun je deze kant ook als voorkant zien, het is maar net wat jouw voorkeur heeft!

Maandelijkse winactie!

En vergeet niet dat ook de maandelijkse winactie op mijn Instagram account terug is! Elke maand maak je kans op een set boekenleggers naar keuze als je op de posts reageert met de “emoji van de maand”. Deze kun je terugvinden in de highlights op mijn account: @OktoberdotsShop

8 juli 2022

RELATED POSTS

Geef een reactie

X