• No Products in the Cart

Boekenleggers Juli: Potions

Wow, we zijn gewoon al over de helft van het jaar! En ook deze maand is er weer een nieuwe set boekenleggers. Langzaamaan ga ik richting de herfst werken, dus deze keer zijn het magische boekenleggers die perfect passen bij Fantasy boeken. De boekenleggers Juli: potions!


En dan is niet alles, deze boekenleggers kun je in 2 kleuren krijgen. Namelijk met brons folie, maar ook met zilver folie. Beiden zijn in (erg) beperkte oplage verkrijgbaar, dus wacht niet te lang. Deze boekenleggers worden niet meer bijgedrukt wanneer ze uitverkocht zijn.

Deze boekenleggers zijn een must-have voor de donkere, gezellige maanden die eraan komen. Zeker als je graag fantasy boeken leest. Door de algemene potions die op de boekenleggers staan kun je deze boekenleggers gebruiken bij heel erg veel verschillende boeken.


Boekenleggers Juli: Potions

De boekenleggers van deze maand is een set van 4 met diepe, mysterieuze kleuren. Donkergroen, Petrol, Majestic Paars en Bordeaux rood. Alle 4 de boekenleggers hebben op de voorkant twee potion bottles met verschillende thema’s. Op de groene boekenlegger staan geluks-potions en op de blauwe dodelijk vergif. Op de paarse boekenlegger zie je algemene potions en op de rode liefdesdrankjes.

Boekenleggers Juli: Potions brons

KLIK HIER OM DE BOOKMARKS Potions Bronze & Silver TE SHOPPEN!


En niet vergeten: deze toffe nieuwe boekenleggers zijn ook verkrijgbaar in het zilver! Ga naar het product toe en selecteer de kleur die jij graag wilt. Ben je meer fan van het warme brons? Of ga je toch liever voor het koele zilver? Of bestel ze gewoon allebei!

2 juli 2021

RELATED POSTS

Geef een reactie

X