Boekenleggers Juli: Potions - Toverdranken - Fantasy - Oktoberdots

Boekenleggers Juli: Potions

Wow, we zijn gewoon al over de helft van het jaar! En ook deze maand is er weer een nieuwe set boekenleggers. Langzaamaan ga ik richting de herfst werken, dus deze keer zijn het magische boekenleggers die perfect passen bij Fantasy boeken. De boekenleggers Juli: potions!


En dan is niet alles, deze boekenleggers kun je in 2 kleuren krijgen. Namelijk met brons folie, maar ook met zilver folie. Beiden zijn in (erg) beperkte oplage verkrijgbaar, dus wacht niet te lang. Deze boekenleggers worden niet meer bijgedrukt wanneer ze uitverkocht zijn.

Deze boekenleggers zijn een must-have voor de donkere, gezellige maanden die eraan komen. Zeker als je graag fantasy boeken leest. Door de algemene potions die op de boekenleggers staan kun je deze boekenleggers gebruiken bij heel erg veel verschillende boeken.


Boekenleggers Juli: Potions

De boekenleggers van deze maand is een set van 4 met diepe, mysterieuze kleuren. Donkergroen, Petrol, Majestic Paars en Bordeaux rood. Alle 4 de boekenleggers hebben op de voorkant twee potion bottles met verschillende thema’s. Op de groene boekenlegger staan geluks-potions en op de blauwe dodelijk vergif. Op de paarse boekenlegger zie je algemene potions en op de rode liefdesdrankjes.

Boekenleggers Juli: Potions brons

KLIK HIER OM DE BOOKMARKS Potions Bronze & Silver TE SHOPPEN!


En niet vergeten: deze toffe nieuwe boekenleggers zijn ook verkrijgbaar in het zilver! Ga naar het product toe en selecteer de kleur die jij graag wilt. Ben je meer fan van het warme brons? Of ga je toch liever voor het koele zilver? Of bestel ze gewoon allebei!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Boekenleggers Juli: Potions
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.