Boekenleggers Januari: Valentijn - Hartjes & goud folie - Oktoberdots

Boekenleggers Januari: Valentijn

Zijn de feestdagen net voorbij, komt de volgende al weer in zicht! Valentijnsdag wordt meer en meer gevierd in Nederland. Niet zo gek natuurlijk, als er voor de rest zo weinig te vieren valt. Daarom breng ik dit jaar voor het eerst boekenleggers in Valentijns-thema uit. Maar natuurlijk kun je de boekenleggers Januari: Valentijn elk moment van het jaar gebruiken bij jouw favoriete roman.


De boekenleggers zijn romantisch met toch een stoer randje. De prints hebben allemaal te maken met liefde en elke boekenlegger heeft een witte, zwarte of lichtroze achtergrond. Daarop staan hartjes, kusjes of “LOVE” in contrasterende kleuren. En natuurlijk mogen ook in deze boekenleggers de gouden details niet ontbreken! Elk van de 4 bladwijzers heeft een gouden rechthoek met daarin elementen in prachtig goudfolie. De elementen zijn vrij groot, je ziet het goud dus echt shinen vanaf een afstand.

Deze boekenleggers zijn perfect voor Valentijnsdag, maar je kunt ze natuurlijk het hele jaar door gebruiken. Bij jouw favoriete roman bijvoorbeeld, of gewoon wanneer je er zin in hebt. Want we kunnen allemaal wel een beetje extra liefde gebruiken toch?


Boekenleggers Januari: Valentijn

Oktoberdots boekenleggers januari Valentijn

Klik hier om de nieuwe Valentijnsdag boekenleggers te shoppen >


Vier jij Valentijnsdag?

Vier jij Valentijnsdag? Dit jaar valt het natuurlijk op een maandag wat niet erg handig is, maar toch kun je het heel makkelijk gezellig maken. Ik deel binnenkort een blogpost met 10 toffe ideeën voor een romantische avond thuis!

Heb jij nog ideeën of tips? Laat ze dan vooral hier beneden in de comments achter, dan neem ik er zo veel mogelijk mee in de blogpost volgende week!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Boekenleggers Januari: Valentijn
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.