• No Products in the Cart

Boekenleggers Januari: Hogwarts Houses

Boekenleggers Januari Hogwarts Houses

Wie mij volgt op Instagram heeft het misschien al gelezen, dit jaar wil ik elke maand (minstens) één set boekenleggers uitbrengen! Die van deze maand zijn al even uit, maar voor de volledigheid wilde ik er toch nog een blogpost over schrijven. Dit zijn de Boekenleggers Januari: Hogwarts Houses.


Elke maand in 2021 één nieuwe set van 4 boekenleggers, zo veel nieuwe boekenleggers heb ik volgens mij nog nooit uitgebracht in één jaar!

Zoals ik al vertelde zijn deze boekenleggers al een tijdje uit (sinds 1 januari om precies te zijn), maar ik wilde voor de volledigheid toch nog een blogpostje schrijven over de eerste set van dit jaar.


Boekenleggers Januari: Hogwarts Houses

De naam zegt het al. De set van januari is gebaseerd op de 4 Hogwarts Houses uit de Harry Potter boeken en films: Gryffindor, Hufflepuff, Slytherin & Ravenclaw.

Je kunt ze los, per stuk kopen of extra voordelig in een set van 4. Klik op de afbeeldingen hieronder om direct naar de boekenleggers te gaan.

Boekenlegger Hogwarts House Gryffindor
Boekenlegger Hogwarts House Slytherin
Boekenlegger Hogwarts Houses Hufflepuff
Boekenlegger Hogwarts Houses Ravenclaw
Boekenlegger Hogwarts Houses

Naast deze nieuwe set van 4 Harry Potter boekenleggers zijn er ook nog een aantal andere boekenleggers met thema’s uit de Wizarding World.

Klik hier om alle Harry Potter boekenleggers te bekijken


Wat is jouw Hogwarts House?

21 december 2020
10 januari 2021

RELATED POSTS

Geef een reactie