• No Products in the Cart

Boekenleggers Februari: Steampunk Airships

De tweede maand van het jaar is aangebroken, dus het is tijd voor de tweede set boekenleggers van dit jaar! Deze zijn wat anders dan jullie van me gewend zijn, maar helemaal mijn smaak. Daarom komen ze ook uit in mijn verjaardagsmaand. De Boekenleggers Februari: Steampunk Airships.


Update januari 2022: De Steampunk boekenleggers zijn terug en zitten voortaan in het vaste assortiment!


Waarom ik nog nooit eerder Steampunk stijl boekenleggers gemaakt heb zou ik niet weten. Het is behoorlijk veel werk natuurlijk met alle kleine onderdelen, maar ik vind het resultaat zo gaaf. En jullie hopelijk ook!

De kleuren van de Steam punk boekenleggers zijn wat donker en duister, maar door de knallende brons folie op de voorkant zijn ze zeker niet saai!


oktoberdots Boekenleggers Februari Steampunk Airships

Er zitten 4 verschillende Airships in deze set boekenleggers:
De bruine Steampunk-boekenlegger heeft een illustratie van een Airship in piratenstijl met een elektrisch kanon en de grijze bladwijzer heeft een door een propeller aangedreven luchtballon met veel tandwielen. De zwarte steampunk-boekenlegger heeft een tekening van een dubbele luchtballon in circusstijl met vleugels. En de donkerblauwe boekenlegger is geïllustreerd met een onderzeese luchtballon met vleugels.


Klik hier om de nieuwe set Boekenleggers Februari: Steampunk Airships te shoppen!

29 januari 2021
3 februari 2021

RELATED POSTS

Geef een reactie

X