Boekenleggers Februari: English Cottage - Oktoberdots

Boekenleggers Februari: English Cottage

De boekenleggers van deze maand zijn geïnspireerd op het kijken naar de seizoenen vanuit een prachtig Engelse cottage. Kijken naar de bloemen die bloeien in de lente en de zomer, de kleuren van de herfst en alle vogeltjes in de boom voor je huis in de winter. De boekenleggers Magic English Cottage nemen je mee!


Boekenleggers Februari: English Cottage

De boekenleggers van deze maand zijn perfect voor de lente met hun lieve, zachte kleurtjes. Maar wie goed kijkt kan alle 4 de seizoenen ontdekken.

Oktoberdots boekenleggers Magic English Cottage

Een ijsblauwe boekenlegger met kale takken in goud helemaal vol met kleine witte vogeltjes zou je uitzicht zijn vanuit de cottage voor de winter. In de herfst zie je gouden bladeren met eikeltjes aan elke boom tegen een bruingrijze achtergrond. In de zomer staan de roze rozen vol in bloei. En in de lente wordt alles weer fris groen, komen de bloemetjes tevoorschijn en natuurlijk ook de kikkers, libelle en slakken!


Maandelijkse winactie!

Er is ook een nieuwe maandelijkse winactie! Elke maand wint 1 persoon 2 sets boekenleggers naar keuze. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mooie foto te maken met een of meerdere Oktoberdots boekenleggers of kaarten, deze te posten op je Instagram feed en mij te taggen in de foto me: @OktoberdotsShop

Aan het begin van de nieuwe maand loot ik 1 winnaar uit alle foto’s van de maand ervoor!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Boekenleggers Februari: English Cottage
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.