Boekenleggers December: Vintage Winter - Oktoberdots

Boekenleggers December: Vintage Winter

Deze maand begint de winter en op sommige plaatsen heeft het zelfs al gesneeuwd! Tijd voor wat winterse boekenleggers dus deze maand. De boekenleggers van December zijn 2 prachtige Vintage Winter boekenleggers in de stijl van de al eerder uitgebrachte boekenleggers met vintage stijl.


Boekenleggers December: Vintage Winter

De boekenleggers van de release van December zijn perfect voor de winter. Met mooie illustraties van winterse dieren op rustige, koele achtergrond kleuren met prachtig goudfolie op de voorkant. Een fijn contrast met de felle rode en groene tinten van de kerst collectie als je het mij vraagt!

Oktoberdots Boekenleggers December: Vintage Winter

Meer Vintage stijl boekenleggers

Zoals je misschien al wel gezien hebt is dit de 5e set in de “vintage” boekenleggers stijl. Al deze boekenleggers zijn geïnspireerd door de ruggen van oude antieke boeken. Stijlvol en passend bij elk seizoen of feestdag.


Kerstkaarten!

En heb je al gezien dat er 2 nieuwe sets kerstkaarten verkrijgbaar zijn in de shop? De ene set past perfect bij de nieuwe boekenleggers in vintage stijl. En de andere set is een variatie op een setje kaarten dat al eerder in de shop verkrijgbaar was maar waar nog steeds veel vragen over kwamen!


Maandelijkse winactie!

Er is ook een nieuwe maandelijkse winactie! Elke maand wint 1 persoon 2 sets boekenleggers naar keuze. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mooie foto te maken met een of meerdere Oktoberdots boekenleggers of kaarten, deze te posten op je Instagram feed en mij te taggen in de foto me: @OktoberdotsShop

Aan het begin van de nieuwe maand loot ik 1 winnaar uit alle foto’s van de maand ervoor!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Boekenleggers December: Vintage Winter
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.