Boekenleggers Augustus: Herfst collectie - Oktoberdots

Boekenleggers Augustus: Herfst collectie

Daar is ie dan, de collectie waar velen van jullie op gewacht hebben. De herfstcollectie is er! En dan is niet alles.. Naast de 2 nieuwe sets boekenleggers met herfst thema is er ook een nieuwe fandom collectie uitgekomen. 23 super toffe losse boekenleggers met allerlei geweldige thema’s. Check them out!De herfst collectie is altijd één van de meest populaire collecties van het jaar. Daarom heb ik besloten dit jaar 2 setjes uit te brengen. Een set van 4 boekenleggers en een setje van 2 boekenleggers. En don’t worry, dit zijn de HERFST sets. Halloween wordt zeker niet vergeten en kun je volgende maand verwachten!


Boekenleggers Silhouet Herfst Dieren

De eerste set uit de herfstcollectie is een set van 4 boekenleggers met silhouettekeningen. Op elk van de boekenleggers staat een dier in zijn natuurlijk omgeving in een bepaalde kleur. Alle illustraties zijn lekker herfstig in zowel de keuze van dieren als de kleuren.

Oktoberdots Boekenleggers Silhouet Herfst Dieren

Boekenleggers Herfst Polaroids

De tweede herfst-set is een setje van 2 boekenleggers. Deze boekenleggers hebben polaroid stijl foto’s met een leuke bijpassende quote op de onderkant en achterkant. Perfect voor de echte herfst-vibes.

Oktoberdots Boekenleggers Polaroid Herfst

Nieuwe fandom collectie!

En als laatste… de nieuwe Fandom collectie! Een collectie waar erg veel om gevraagd werd door jullie. Ik heb er (lang) over na moeten denken hoe ik dit op een leuke manier zou aanpakken. En ik denk dat het gelukt is! Net als de set hierboven zijn ook de nieuwe fandom boekenleggers in polaroid stijl. Het is net alsof iemand wat foto’s gemaakt heeft in je favoriete boek en je deze toestuurt met een toffe quote.

Oktoberdots Boekenleggers Polaroid Fandom

Maandelijkse winactie!

En vergeet niet dat ook de maandelijkse winactie op mijn Instagram account terug is! Elke maand maak je kans op een set boekenleggers naar keuze als je op de posts reageert met de “emoji van de maand”. Deze kun je terugvinden in de highlights op mijn account: @OktoberdotsShop

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Boekenleggers Augustus: Herfst collectie
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.