Boekenleggers Augustus: Herfst Collectie - Oktoberdots

Boekenleggers Augustus: Herfst Collectie

Vorige maand hebben jullie het een maandje zonder nieuwe boekenleggers moeten doen. Het was een heel rustige maand daarvoor en in de zomer vind ik het zelf ook lekker om wat rustiger aan te doen. Maar deze keer maak ik het goed met jullie! De Boekenleggers van Augustus zijn namelijk 2 nieuwe sets van de Herfst Collectie!


De 2 sets van deze maand zijn allebei super herfstig zoals je hieronder kunt zien. De ene heeft prachtige paddenstoelen in goud folie. En de andere set heeft vintage stijl boekenruggen als design, maar dan in echte herfststijl!


Boekenleggers Augustus: Magic Mushrooms

De eerste set van Augustus is een herfstachtige set van 4 boekenleggers: Magic Mushrooms Goud. Een gave set met boekenleggers met Paddenstoel illustraties. De verschillende boekenleggers zijn roestbruin met 3 paddenstoelen, blaadjes en een maan erboven. Warm groen met 2 paddenstoelen met een dubbele gouden maan erboven. Zacht beige met een vliegenzwam. En bruin met een inktzwam en daarboven een spinnenweb. Alle kleuren passen perfect bij de herfst. De achterkant van elke boekenlegger heeft dezelfde kleuren als de voorkant maar met blaadjes en een gekleurde maan en zonder goud folie.


Boekenleggers Augustus: Vintage boeken Herfst

En de tweede set van deze maand is een prachtige set van 2 boekenleggers Vintage Herfst Goud. Een geweldige set met boekenleggers die geïnspireerd zijn op oude vintage boeken. Beide bladwijzers hebben een design zoals de rug van een oud boek, maar dan met een mooie quote voor herfst liefhebbers. De quotes en verschillende elementen op de voorkant van de boekenleggers zijn gedrukt in goud folie. De kleuren van de boekenleggers zijn nachtelijk donkerblauw en roest oranje-bruin en passen perfect bij de vintage stijl. De achterkant van beide boekenleggers hebben hetzelfde design als de voorkant maar dan zonder goud folie.


Maandelijkse winactie!

Er is ook een nieuwe maandelijkse winactie! Elke maand wint 1 persoon 2 sets boekenleggers naar keuze. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mooie foto te maken met een of meerdere Oktoberdots boekenleggers, deze te posten op je Instagram feed en mij te taggen in de foto me: @OktoberdotsShop

Aan het begin van de nieuwe maand loot ik 1 winnaar uit alle foto’s van de maand ervoor!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Boekenleggers Augustus: Herfst Collectie
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.