Boekenleggers Augustus: Autumn Quotes - Herfst - Oktoberdots

Boekenleggers Augustus: Autumn Quotes

Herfst boekenleggers in Augustus? Dat klopt! Om te zorgen dat jullie de Seasons boekenleggers voor de herfst allemaal ruim op tijd in huis hebben voor de herfst heb ik er voor gekozen om de Seasons Autumn Quotes boekenleggers al in Augustus uit te brengen!


Omdat steeds meer mensen van overal over de wereld Oktoberdots weten te vinden, wil ik zorgen dat iedereen genoeg tijd heeft om de boekenleggers voor het komende seizoen op tijd te bestellen. Daarom dat ze er dus nu al zijn terwijl je ze misschien pas in September verwacht had.


Boekenleggers Augustus: Autumn Quotes

Zoals altijd zijn de Boekenleggers Augustus: Autumn Quotes weer verkrijgbaar in een set van 4 super mooie herfstige boekenleggers. Met heerlijke herfst foto’s en natuurlijk quotes in brons folie.

De Seasons set van dit seizoen bevat 4 boekenleggers met:

  • Puppy neusje tussen de herfst truien met de tekst: Autumn Feeling
  • Tafel met een warme drank, herfstbladeren en een trui met de tekst: Hello Autumn
  • Eekhoorn in een herfstboom met de tekst: Falling Leaves
  • Rode paddenstoel met witte stippen tussen de gevallen bladeren met de tekst: Happy Fall Y’all

Klik hier om de Bookmarks Autumn Quotes Bronze te shoppen

Wacht niet te lang, de meeste fans van Oktoberdots zijn echte herfst-liefhebbers, ik verwacht dus dat deze boekenleggers heel erg snel uitverkocht zijn.


Alle seizoenen boekenleggers

Je set seizoenen boekenleggers compleet maken? Dat kan. De Winter, Lente en Zomer sets zijn allemaal nog beschikbaar in de shop!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

2 Comments

  1. Booksandsparkles schreef:

    Ik heb ze besteld, zo mooi weer!

Geef een reactie

Boekenleggers Augustus: Autumn Quotes
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.