Boekenleggers April: Sci-Fi - Oktoberdots

Boekenleggers April: Sci-Fi

Ondanks dat ik zei dat ik dit jaar niet elke maand een nieuwe set boekenleggers zou uitbrengen is April toch al weer de 4e maand op rij dat ik dat wel doe. De boekenleggers van deze maand zijn wat stoerder, perfect voor iedereen die gek is op science fiction! De boekenleggers April: Sci-Fi zijn nu in de shop!


Zoals ik al zei zijn deze boekenleggers een stukje stoerder dan degene van vorige maand en die van januari. Door de kleuren: rood, blauw, groen en zwart in combinatie met super toffe zilverfolie. Maar ook de ontwerpen zijn super stoer. Op de Boekenleggers April: Sci-Fi vind je namelijk allerlei grafieken, statistieken, kaarten en waarschuwingen. Precies zoals ik me zou voorstellen dat op het dashboard van een ruimteschip of raket te zien zou zijn.


Boekenleggers April: Sci-Fi

Oktoberdots boekenleggers april sci-fi zilver

Maandelijkse winactie!

En vergeet niet dat ook de maandelijkse winactie op mijn Instagram account terug is! Elke maand maak je kans op een set boekenleggers naar keuze als je op de posts reageert met de “emoji van de maand”. Deze kun je terugvinden in de highlights op mijn account: @OktoberdotsShop

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Boekenleggers April: Sci-Fi
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.