Boekenleggers April: Bugs & Butterflies - Oktoberdots

Boekenleggers April: Bugs & Butterflies

Nieuwe maand, nieuwe boekenleggers! Vorige maand was echt bizar, ik had nooit verwacht dat de boekenleggers zo snel zouden uitverkopen. Gelukkig heb ik van de boekenleggers April: Bugs & Butterflies wat meer voorraad! En goed nieuws, ook de Spring Quotes zijn weer terug in stock.


Maar de boekenleggers van deze maand hebben dus het thema “Bugs & Butterflies”. En als ik compleet wil zijn moet ik daar eigenlijk “Bees & Moths” aan toevoegen, maar dan wordt de naam zo lang.

Het is weer een setje van 4 boekenleggers in de kleuren: perzik, creme, zacht saliegroen en donkergroen met zilveren bedrukking in de vorm van Vlinders, Kevers, Bijen en Motten met de bekende sterretjes! Al met al een heel vrolijke, frisse set voor de lente en de zomer.

Klik hier om de Boekenleggers April: Bugs & Butterflies te shoppen


Spring Quotes Boekenleggers

Zoals beloofd zijn ook de Spring Quote boekenleggers terug op voorraad. Ik heb er een aantal bij laten drukken, maar hierna zijn ze echt op. Dus wacht alsjeblieft niet als je dit leest en ze graag wil hebben.

Shop de lente boekenleggers

Rude Bookstagram Quotes Boekenleggers

En ook de tweede set van Maart, de Rude Bookstagram Quote boekenleggers gaan heel erg hard. 75% is inmiddels al verkocht, dus ook hier: wacht niet te lang. Ik kan helaas niet elke boekenleggerset bij laten drukken. Dus voor deze geldt OP=OP!

Shop de Rude Bookstagram Boekenleggers

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Boekenleggers April: Bugs & Butterflies
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.