• No Products in the Cart

Boeken wrap-up februari

Februari is voorbij dus het is tijd voor mijn Februari boeken wrap-up! Welke boeken heb ik gelezen in februari, welke heb ik gekocht of gekregen? En hoeveel boeken staan er nu nog op mijn TBR lijst? Ik vertel het je allemaal in deze blogpost!


In februari heb ik 3 boeken gelezen. Iets minder dan vorige maand, maar dat kwam omdat ik een stukje Engelse literatuur heb gelezen. Normaal niet mijn genre en het leest ook een stuk minder makkelijk weg dan de YA fantasy boeken die ik normaal lees. Maar dit boek stond al zo lang in de kast te wachten en de winter was dé perfecte tijd om dit boek te lezen!


The Bear and the Nightingale

The bear and the nightengale

Dit boek stond denk ik al bijna 3 jaar op mijn boekenplank. En nu ben ik er eindelijk aan toegekomen! The Bear and the Nightingale van Katherine Arden is de perfecte winter-read en toen het ook nog eens begon te sneeuwen was het plaatje compleet!

De meningen over dit boek zijn heel erg verdeeld, you either love it or you don’t. Ik moet zeggen dat ik het een vermakelijk verhaal vond waarvan ik denk dat het me lang bij gaat blijven. Het boek is op een rustige manier geschreven, wat ik erg fijn vond. En het verhaal heeft een duistere, magische twist die er vanaf het begin langzaam in sluipt en het boek steeds spannender maakt.

Ik weet niet of ik de volgende 2 delen van de Winternight trilogie ook ga lezen, er staan zo veel boeken hoger op mijn lijstje dat ik denk dat ik het hier bij laat.


Leef, Lach, Loch

Leef, Lach, Loch

Als je ooit in Schotland bent geweest en je mist het heel erg op dit moment dan kan ik je Leef, Lach, Loch van Vanessa Gerrits zeker aanbevelen! Door de prachtige manier van schrijven neemt Vanessa je mee naar Schotland zonder dat je je huis hoeft te verlaten. Het is een heerlijk boek om lekker bij te ontspannen terwijl de karakters je meenemen op hun avontuur in Schotland. Niet té veel drama, maar wel wat kleine tegenslagen waardoor het geloofwaardig blijft. Gelukkig bestaat niet iedereens leven uit grote dramas!


Caraval 3: Finale

Caraval 3 Legende

Oh nee! Het laatste boek van de Caraval trilogie van Stephanie Garber: Finale. Dit boek heb ik behoorlijk lang uitgesteld omdat ik absoluut niet wilde dat het Caraval verhaal eindigde. En eigenlijk wil ik dat nog steeds niet! Ondanks dat ook Finale weer fantastisch, magisch en meeslepend geschreven is en de verhalen van Donatella en Scarlet goed afgerond voelen wil ik me nog zo veel vaker kunnen verliezen in Caraval.

Ik denk dan ook dat ik binnenkort de Engelse Caraval Collector’s Edition ga kopen als excuus om de hele serie nog een keer te lezen!


TOTAAL OVERZICHT Februari BOEKEN WRAP-UP

Drie boeken dus, alle 3 hebben ze op hun eigen manier een goede indruk achter gelaten. Én het waren alle 3 boeken van mijn TBR! Dus tot nu toe gaat het heel goed met mijn plan om m’n TBR stapel te laten krimpen.

Ook in februari heb ik geen enkel boek gekocht. Wel heb ik er eentje gekregen voor mijn verjaardag: Midnight Sun van Stephenie Meyer. Dit brengt het totaal van mijn ongelezen boeken op 27! Dat zijn er toch al 5 minder dan aan het begin van het jaar.

oktoberdots TBR 2021 after
oktoberdots TBR 2021 bloed en beenderen
oktoberdots TBR 2021 cosy crimes
oktoberdots TBR 2021 enchantee

Deze blogpost bevat affiliate links, klik hier om te lezen wat dat inhoudt.

5 maart 2021

RELATED POSTS

Geef een reactie

X