Birthday shop release! - Boekenleggers & kaarten - Oktoberdots

Birthday shop release!

Yay! Vandaag is het mijn verjaardag! En speciaal daarom heb ik een extra bijzondere release voor jullie. Met extra veel toffe designs en niet alleen boekenleggers. Deze Birthday Shop Release bevat namelijk 3(!!) sets boekenleggers. Én een setje postkaarten!


Yes, je leest het goed! Niet 1, niet 2, maar 3 spiksplinternieuwe sets boekenleggers én een setje kaarten! In deze blogpost laat ik jullie alle 4 de nieuwe producten van de birthday shop release zien. Hopelijk ben je er net zo enthousiast over als ik ben.


Tattoo Fairytale boekenleggers

Als eerste de tattoo style fairytale boekenleggers. Deze boekenleggers zijn tweezijdig. Beide kanten hebben dezelfde designs, maar met een andere achtergrond kleur. Zo kun je voor de stoere zwarte kant gaan. Of juist voor de frisse lichte kant!


Zilveren Tarot boekenleggers

Als tweede set heb ik een super stijlvolle set boekenleggers voor jullie ontworpen. Geïnspireerd op tarot kaarten. Met een zwarte achtergrond en een compleet zilver design zijn deze 4 tarot boekenleggers extra magisch!


Boekenleggers Seasons Goud & Zilver

De derde en laatste set is er eentje geïnspireerd op de seizoenen en Art Deco & Art Nouveau stijl. In prachtige vintage stijl en kleuren staan de 4 seizoenen genoemd op deze boekenleggers. De lente en winter boekenleggers hebben een zilveren opdruk. De zomer en herfst boekenleggers hebben een gouden opdruk.


Tattoo style postkaarten

En als extra verrassing deze set postkaarten in dezelfde stijlvolle tattoo style als de boekenleggers. Deze kaarten zijn uiteraard te versturen. Op de achterkant is ruimte voor een adres, postzegel en om zelf te schrijven. Maar doordat er geen tekst op staat kun je ze ook perfect als decoratie in huis gebruiken!


Birthday Shop release

En dat waren ze. Alle 4 de designs voor mijn birthday shop release! Hopelijk vinden jullie ze leuk. Ik heb in elk geval ontzettend veel plezier gehad in het ontwerpen zoals altijd.

Welk van de nieuwe sets is jouw favoriet?

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Birthday shop release!
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.