Appels Plukken in Nederland - Peren plukken - Oktoberdots

Appels Plukken in Nederland

Pompoenen gaan halen bij de boer is een bekende herfst activiteit. Maar wat dacht je van zelf bij de boer appels plukken in Nederland? Wat mij betreft ook een perfect herfst-uitje. Heel erg leuk om te doen en met de appels die je zelf plukt kun je daarna van alles lekkers maken!


Omdat jullie met z’n allen zo ontzettend veel gebruik maken van mijn kaartje met plaatsen om pompoenen te halen, heb ik ook een kaartje voor het zelf plukken van appels (en peren) gemaakt! Hierop zie je makkelijk waar je in het seizoen terecht kunt om je eigen fruit te plukken.

Check wel altijd even goed de website van de plaats zelf! De winkels en boomgaarden hebben verschillende openingstijden. Soms hebben zelfs alleen bepaalde “appelpluk-dagen” en daarnaast zijn de verschillende soorten appels ook nog eens niet allemaal tegelijk rijp. Dus waar bij sommigen het appelseizoen in Augustus begint is dat bij anderen pas later. Kijk dus goed op de website of Facebook van een bedrijf wanneer je welkom bent!


Appels plukken in Nederland & België


Wat maak je met zelfgeplukte appels?

Heb je appels geplukt maar weet je niet wat je er mee moet maken (behalve een standaard appeltaart)? Geen nood, de komende tijd deel ik allerlei lekkere recepten met appels en/of peren in de hoofdrol! Er staan er natuurlijk al een aantal op mijn blog, maar er komt nog veel meer aan.

Klik hier om alle recepten met appels te bekijken

Van salades tot cake en taart. Allerlei soorten recepten met appels en peren zul je hier voorbij zien komen!


Appels Plukken in Nederland & Belgie

Heb je zelf nog een goede tip voor een recept of een plek om appels of peren te plukken?
Laat dan hieronder een berichtje achter!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Appels Plukken in Nederland
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.