Dark & Light Academia & Cottage & Fairy core boekenleggers Oktoberdots

Academia & Core boekenleggers

Huh, alweer nieuwe boekenleggers? Ja! Ik weet dat ik deze maand al een nieuwe set uitgebracht heb, maar ik kreeg het idee voor deze en ik MOEST ze gewoon maken en laten drukken. Dus ter ere van mijn verjaardag vandaag release ik deze maand nóg een set: Academia & Core boekenleggers.


Voor wie niet weet wat ik met “Academia & Core boekenleggers” bedoel, zal ik even kort een uitlegje geven.

Er zijn verschillende “aesthetics” die erg populair zijn op Instagram, Pinterest en TikTok. Van een bepaalde stijl filmpjes en foto’s, tot hobbies die daar mee te maken hebben en recepten die erbij passen. Voor deze nieuwe boekenleggers heb ik 4 aesthetics uitgekozen, namelijk:

  • Dark Academia
  • Light Academia
  • Cottagecore
  • Fairycore

Al deze verschillende stromingen hebben hun eigen sfeertje en daar heb ik boekenleggers bij ontworpen!


Dark Academia boekenlegger

Dark Academia boekenlegger

Veel donkere kleuren zoals zwart, antraciet, donkerbruin en donkerblauw. Boeken met een antieke, klassieke uitstraling en onderwerpen zoals: Libraries of the World, Philosophy en A Guide to Chess.

Bekijk de Dark Academia boekenlegger >


Light Academia Boekenlegger

Light Academia boekenlegger

Ook deze boekenlegger heeft vintage boeken als stijl, maar dan veel lichter. Lichtgrijs, beige en taupe zijn veelgebruikte kleuren. De onderwerpen van de boeken zijn ook wat anders, onder andere: Calligraphy, Classical Instruments en Ancient Architecture.

Bekijk de Light Academia boekenlegger >


Cottagecore Boekenlegger

Cottage core boekenlegger

De Cottagecore boekenlegger heeft voornamelijk boeken in natuurtinten. Bruin, beige en groen passen perfect bij deze aesthetic. De boeken hebben ook thema’s die passen bij de natuur, bijvoorbeeld: Rustic Recipes, A Guide to Edible Berries en Gardenherbs.

Bekijk de Cottagecore boekenlegger >


Fairycore Boekenlegger

Fairy core boekenlegger

De laatste boekenlegger is de Fairycore boekenlegger, maar valt ook onder de aesthetics “Springcore” en “Romantic Academia”. De kleuren zijn een stuk zoeter met groen, roze en blauw en de onderwerpen van de boeken passen daar perfect bij. Zo zijn er boeken over: Bows & Ribbons, Butterflies, Bugs & Moths en Flower Pressing.

Bekijk de Fairycore boekenlegger >


Academia & Core boekenleggers

De Academia & Core boekenleggers zijn allemaal los te shoppen, maar je kunt ze ook extra voordelig als set kopen!

Klik hier om de boekenleggers te shoppen als set


Wil je meer weten over verschillende aesthetics? Klik dan hier!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Academia & Core boekenleggers
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.