• No Products in the Cart

A Cup of Cake Halloween Hightea

Halloween is helaas voorbij, maar ik wilde toch nog even onze A Cup of Cake Halloween hightea van afgelopen zaterdag delen. Hij was namelijk zó leuk en ontzettend lekker. Het zorgde voor de ideale, ontspannen Halloween middag.


Natuurlijk is de Halloween hightea niet meer verkrijgbaar na 31 oktober. Maar je kunt nog wel een gewone Hightea @ Home bestellen bij A Cup of Cake. En woon je niet in de buurt? Dan zit er vast wat toffe inspiratie tussen deze foto’s! Ik had zelf namelijk nooit gedacht aan een redvelvet cupcake met spook frosting. Of wat dacht je van griezelige grijze frosting op je cupcake? Ook mega gaaf.

De aankleding doet natuurlijk ook heel veel. Dus organiseer je zelf een thema-hightea zoals Halloween, Kerst of misschien zelfs Valentijnsdag, kleed deze dan zo leuk mogelijk aan. Bordjes en kopjes in stijl (kijk voor koopjes eens bij de kringloopwinkel), servetten met een leuke print en wat decoratie om te tafel aan te kleden.

De bloederige Halloween kaarsen kun je makkelijk zelf maken. Klik hier voor de DIY van deze kaarsen. En over de toffe Halloween mokken schreef ik een hele blogpost, klik hier om deze te lezen.


Wat zat er bij de Halloween hightea?

Onze A Cup of Cake Halloween hightea bestond per persoon uit 4 mini-cupcakes in Halloween stijl: een Eenhoorn, een spookje, eentje met skulls en een kleine Halloween cupcake.

Daarnaast hadden we ook allebei een griezelige donut met spinnenweb, een grafzerk-brownie, mini-meringues en een “karamelappel” cakepop.

Bij de originele Halloween hightea zat ook nog een worstenbroodje met ketchup (lekker bloederig), maar aangezien ik vegetariër ben hebben ze dat vervangen door een kaasbroodje.


Aanrader of niet?

Het was echt heerlijk om na 2 maanden super hard werken aan alle Halloween recepten en DIYs voor mijn blog even niets te doen op Halloween zelf. Alleen maar genieten. Dus ik raad deze A Cup of Cake Halloween hightea zeker aan voor volgend jaar! Of natuurlijk een gewone voor wanneer dan ook.

31 oktober 2020
5 november 2020

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Beantwoorden

  Nathalie

  3 november 2020

  Aah wat ontzettend leuk! Ik heb wel vaker bij restaurants wat voor avondeten besteld, maar zoiets is eigenlijk ook wel heel leuk om te bestellen ja!

  • Beantwoorden

   Babet

   3 november 2020

   Ik vind het echt een aanrader! Meteen een leuke middag-invulling voor de toch vrij saaie weekenden 😀

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: